Γιάννης Κρανάς: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Κρανάς, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Ο Γιάννης Κρανάς είχε αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες, καθώς και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:   Μαίρη Τσώνη: "Εφυγε" σε ηλικία 30 ετών η ταλαντούχα ηθοποιός (ΒΙΝΤΕΟ)

Την είδηση έκανε γνωστή η, επίσης ηθοποιός, Μαίρη Ραζή, με ανάρτηση στο Facebook: «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανάς! Εσκασα νυχτιάτικα. Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω τι κόσμος μπαμπά». Ήταν υπέροχος κι ευτυχώς που του το ‘πα για να ‘χω μια ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη, καλό σου ταξίδι!».