Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Η πρόταση των εργαζομένων στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

TechTeam από TechTeam
29/11/2018 17:28
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Έχουμε καταστήσει σαφές και σε όλους τους τόνους στη Διοίκηση της Τράπεζας να μην επιχειρήσει τη διάλυση του προγράμματος εφάπαξ των 3000 συναδέλφων στην Τράπεζα Πειραιώς και την κατάργηση των συλλογικών και ατομικών τους δικαιωμάτων.

Έχουμε διατυπώσει κατηγορηματικά την άρνησή μας να αποδεχθούμε συμψηφισμούς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας που προβλέπονται σε ειδική Σ.Σ.Ε και χρονολογούνται τρείς και πλέον δεκαετίες, με δήθεν καλές προθέσεις για τη δημιουργία ενός νέου ενιαίου προγράμματος εφάπαξ.
Προτείναμε στην Διοίκηση της Τράπεζας αν πραγματικά επιθυμεί ενιαίο πρόγραμμα εφάπαξ για όλους, να προχωρήσει στην ένταξη όλων των προγραμμάτων που υπάρχουν στην Τράπεζα (παγωμένων και μη) στο δικό μας πρόγραμμα εφάπαξ.
Η Διοίκηση της Τράπεζας απάντησε αρνητικά και αποκάλυψε έτσι τις προθέσεις της.
Μοναδικός της στόχος είναι η κατάργηση του προγράμματος εφάπαξ των 3000 εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς και μετά «γαία πυρί μιχθήτω».
Βιάζεται μάλιστα να προχωρήσει στην υλοποίηση των αντεργατικών της σχεδίων (για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ) με στόχο την οριστική κατάργηση αυτής της σημαντικής κατάκτησης των εργαζομένων.
Είναι φανερό ότι η Διοίκηση της Τράπεζας θέλει να απαλλαγεί από τις προβλέψεις που είναι υποχρεωμένη να διατηρεί λόγο της ειδικής Σ.Σ.Ε του συγκεκριμένου εφάπαξ που ξεπερνούν τα 200.000.000,00€.
Θέλει να υλοποιήσει άγνωστους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς των νέων μετόχων που όπως όλα δείχνουν δεν είναι προς όφελός μας και μάλιστα να απαλλαγεί από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ φτηνά, με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε αυτή η αντεργατική απαίτηση της Τράπεζας σε βάρος των 3000 συναδέλφων μας ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας.
Αν η Τράπεζα επιθυμεί για τους δικούς της επιχειρηματικούς λόγους την κατάργηση του προγράμματος εφάπαξ, πρέπει να αποζημιώσει στο 100% όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς που ανήκουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ, σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα της ειδικής Σ.Σ.Ε.
Η μονομερής απόφαση της Τράπεζας που στοχεύει στην κατάργηση του υφιστάμενου προγράμματος εφάπαξ πρέπει να πληρωθεί στο ακέραιο στους εργαζόμενους γιατί γι΄ αυτούς είναι δικαίωμα μισθού (το εφάπαξ λογίζεται ως μισθολογική υποχρέωση της Τράπεζας στους εργαζόμενους) και ταυτόχρονα συμβατική προσδοκία των συναδέλφων μας που με αυθαίρετη επιλογή της η Τράπεζα θέλει να τερματίσει.
Με βάση τα παραπάνω και ειδικότερα μετά τις μεθοδεύσεις και τις επίμονες ενέργειές της Τράπεζας σε βάρος του προγράμματος εφάπαξ, η θέση μας έχει ως εξής:
Όλοι οι συνάδελφοι της Τράπεζας Πειραιώς που ανήκουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ, απαιτούμε να λάβουν το 100% του ποσού που δικαιούνται σήμερα, δηλαδή τόσους μικτούς μηνιαίους μισθούς όσα και τα χρόνια που έχει ο καθένας στο πρόγραμμα (χρόνια ένταξης στο πρόγραμμα … Χ μικτός μισθός …).
Αυτή είναι η καθαρή και αδιαπραγμάτευτη θέση του Συλλόγου μας ως απάντηση στη Διοίκηση της Τράπεζας, που ανταποκρίνεται στην ουσία της ειδικής ΣΣΕ για το εφάπαξ.
Επισημαίνουμε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε αλχημείες αναλογιστικών αναλύσεων και δήθεν μελετών που εμπλέκουν ηλικίες εργαζομένων, όρια συνταξιοδότησης και άλλα παρελκυστικά και περίεργα, που πληροφορούμαστε ότι ετοιμάζει η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για να μπερδέψει τους εργαζόμενους και να τους στερήσει αυτά που πραγματικά δικαιούνται σήμερα.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Από την πρώτη στιγμή σας είπαμε ότι εσείς που ανήκετε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ θα έχετε τον ΠΡΩΤΟ και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ λόγο για το θέμα αυτό.
Γι΄ αυτό καλούμε μόνο τους συναδέλφους που είναι ενταγμένοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ:
Να εγκρίνουν την θέση του Συλλόγου μας που σας διατυπώσαμε παραπάνω, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε στη Διοίκηση της Τράπεζας την αποφασιστικότητα μας να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Όσοι θέλουν να εκφράσουν την αντίρρησή τους και αποκλειστικά ΜΟΝΟ εκείνοι που διαφωνούν με την παραπάνω θέση του Συλλόγου μας, μπορούν να στείλουν την αρνητική τους απάντηση με την λέξη ΔΙΑΦΩΝΩ στο mail: giak1927@gmail.comτην αντίρρησή σας, εντός τριών ημερών από σήμερα.
Εκείνοι όμως που συμφωνούν μαζί μας, θα συγκροτήσουν την μεγάλη συλλογική δύναμη των εργαζομένων, που θέλουν να απαιτήσουμε αποφασιστικά σεβασμό στα δικαιώματα μας, όπως προβλέπονται στην σύμβαση του εφάπαξ.
Αυτόν τον δημοψηφισματικό τρόπο έκφρασης της βούλησης των συναδέλφων που έχουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφάπαξ, επιλέξαμε για ένα θέμα που αφορά όχι μόνο στο Σύλλογό μας, αλλά κυρίως στις ανάγκες της ζωής του καθενός από εσάς.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Κλείστε τ΄ αφτιά σας στις σειρήνες της Τράπεζας που επιχειρούν να σας πείσουν να αποδεχθείτε μοιρολατρικά τη διάλυση του προγράμματος εφάπαξ, δηλαδή να πουλήσετε φτηνά τα δικαιώματά σας.
Σε κάθε περίπτωση σας επισημαίνουμε ξανά ότι με τη δύναμη της δικής σας βούλησης εμείς,
Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε τίποτα λιγότερο από όσα πραγματικά δικαιούνται οι συνάδελφοί μας από το πρόγραμμα εφάπαξ.
Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε συμψηφισμούς των νόμιμων απαιτήσεων που προβλέπονται στην ειδική Σ.Σ.Ε. με υποσχέσεις περί ενιαίου προγράμματος εφάπαξ χωρίς δεσμεύσεις και περιεχόμενο μόνο και μόνο για να πετύχει ανέξοδα η Τράπεζα τα σχέδιά της.
Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε την υπονόμευση του Συλλόγου μας από συνδικαλιστικά και πολιτικά κέντρα και παράκεντρα που θέλουν να παραπλανήσουν τους συναδέλφους μας για λόγους σκοπιμοτήτων παίζοντας «βρώμικα παιχνίδια» με τις ανάγκες τους.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Προειδοποιούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας να σταματήσει αμέσως όλους τους σχεδιασμούς της σε βάρος των συναδέλφων μας που δίνουν την εικόνα αν όχι τη βεβαιότητα απαξίωσης της θέσης της στο τραπεζικό σύστημα σήμερα αλλά και της προοπτικής της στο μέλλον.
Η μόνη δίκαιη επιλογή για τους εργαζόμενους που τιμά ταυτόχρονα τη συμβατική υποχρέωση της Τράπεζας απέναντί τους, είναι η λύση που προτείνουμε με τη βεβαιότητα ότι αυτή η λύση θα έχει την πανηγυρική έγκριση της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων μας σε τρείς μέρες.
Αν πραγματικά η Τράπεζα επιθυμεί την ηρεμία και την συνοχή στο χώρο μας που είναι απαραίτητα για όλους πρέπει να επιλέξει σωστά, έξυπνα και διορατικά αφήνοντας στην άκρη αιφνιδιασμούς και αντεργατικούς σχεδιασμούς, που τελικά δεν εξυπηρετούν πραγματικά ούτε την ίδια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΠ 
Ο Πρόεδρος  Γιάννης Κάκκας
Ο Γ. Γραμματέας  Στέλιος Μουλακάκης

Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

FILE PHOTO: Google's logo during the CERAWeek energy conference 2026 in Houston, Texas, U.S., March 24, 2026. REUTERS/Danielle Villasana/File Photo
HOT NEWS

Google: Αποκαλύφθηκε 11μηνο μπλοκάρισμα δεδομένων – Στο σκοτάδι χιλιάδες ενημερωτικά sites για το traffic

02/05/2026 | 23:35 - Ενημέρωση 03/05/2026 | 00:07
Featured

Συναγερμός Στους Αγίους Τόπους: «Φόβος και τρόμος» για τους Χριστιανούς – Καταγγελίες φωτιά και διπλωματικός συναγερμός

03/04/2026 | 14:01
HOT NEWS

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ EXPRESS 17/02: Βαθύ χαμηλό 995 hPa φέρνει ραγδαίες καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμους και νέο κύμα σκόνης

16/02/2026 | 13:39
Featured

Δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή; Τι μεταδίδουν τα διεθνή μέσα για τα σχέδια Τραμπ και τις συνομιλίες με το Ιράν

11/02/2026 | 11:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα ΣΟΧ 1/2018


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Όλο το σχέδιο ΑΑΔΕ για αγρότες – Βασική ενίσχυση, de minimis και σαρωτικοί έλεγχοι

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
  • ΚΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τέλος το πρόωρο καλοκαίρι – Επιστρέφουν μπόρες, καταιγίδες και ανοιξιάτικη αστάθεια στην Ελλάδα

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΝΔ «διαβάζει» Τσίπρα, ΠΑΣΟΚ και δεύτερες κάλπες – Σκληρό restart Μαξίμου για συσπείρωση ψηφοφόρων

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ: Τι λέει η Εκκλησία-Προσευχή

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταλογισμοί σε χαμηλοσυνταξιούχους ΟΓΑ και ψαλίδι έως 22% σε συντάξεις – αναδρομικά και ΕΑΣ 

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ έως τέλος 2026: Βόλοι στα αιγοπρόβατα, 2,2 δισ. ενισχύσεις και νέα επιδότηση λιπασμάτων

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Πιερρακάκης στον Ανδρουλάκη: «Με τον κ. Τσίπρα πλειοδοτείτε στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch