Δείτε παρακάτω 10+1 προτάσεις ανάμεσα σε λογοτεχνικά, φιλοσοφικά, φυσιολατρικά και γαστριμαργικά .

1. Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία… και καλοί τοίχοι όπου και αν πας, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Καστανιώτη. Ο παλμός της χρονιάς που πέρασε κι ο παλμός της χρονιάς που έρχεται μέσα όπως τον λατέγραψαν οι κάτοικοι αυτής της πόλης.

2. Πόσο μου λείπεις.., Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2017, εκδόσεις Πατάκη. Είκοσι εννέα συγγραφείς μοιράζονται τις σκέψεις τους.

3. 2017, Ημερολόγιο τοίχου, Εκδόσεις Ψυχογιός. Για να θυμάστε το πρωί τι μέρα είναι.

4. Τα παιδία… λέγει, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Παπαδόπουλος . Από τα παιδιά μαθαίνεις πάντα την αλήθεια.

5. Μια φωτογραφία – Μια ιστορία, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Μεταίχμιο. Προσωπικά ενσταντανέ εμπνέουν σκέψεις και ελπίδες.

6. Ρωσική Πρωτοπορία, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Γκοβόστης. Μια ανθολογία των πιο σημαντικών έργων του κινήματος που συγκλόνισε τον κόσμο της τέχνης.

7. Πρώτη φορά πουθενά του ΚΥΡ, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Διόπτρα. Καυστικό χιούμορ από έναν μετρ του είδους.

8. Κάθε μήνα Ελλάδα, Ημερολόγιο 2017 από την Ντίνα Νικολάου, Εκδόσεις Μίνωας. Νόστιμες ιδέες για το τραπέζι σας εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση και τα προϊόντα της ελληνικής γης.

9. Περί Ευτυχίας, Ανθολόγιο – Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Ιανός. Ένα υπερ-όπλο αισιοδοξίας που θα σας φανεί πολλαπλά χρήσιμο.

10. Γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, Ημερολόγιο 2017, Εκδόσεις Ωκεανός. Το Λύκειον Ελληνίδων Μόντρεαλ σε συνεργασία με το Μοναστήρι της Παρηγορήτισσας Μόντρεαλ παρουσιάζει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές για γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.

10+1. Φαίνετ’ απ’ τη ζωή μου ζωή πέρασε κάποτε, Συλλεκτικό Ημερολόγιο 2017 της Κικής , Εκδόσεις Άγκυρα. 12+1 ποιήματα της Κικής Δημουλά συνοδεύονται από 13 έγχρωμα κολάζ και δώδεκα ακόμα έργα από τον ζωγράφο και σκηνογράφο Ντίνο Πετράτο.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΕΔΩ.