: Γονείς έγιναν, την Τρίτη, η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Οι δύο τραγουδιστές, όπως αναφέρει δημοσίευμα του evros-news, κρατούν στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στο πλευρό τος έχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που ταξίδεψαν τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Αλεξανδρούπολη για να είναι δίπλα τους σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο «Stavento» είχε δίπλα του τον πατέρα και την μητέρα του, αλλά και τον αδερφό του, Ανδρέα, ενώ σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα ilovestyle.com, η Ηβή Αδάμου είχε κοντά της τη μητέρα και τον πατέρα της, Μαριάννα και Αδάμο, καθώς επίσης και την αδελφή της, Δέσποινα, με τον σύζυγό της, Ανδρέα.

Σε παλιότερες δηλώσεις της η Ηβη Αδάμου είχε πει πως όταν βγει από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται», είχε δηλώσει στο περιοδικό Down Town.