Μάχη με τις ακραίες καιρικές συνθήκες έδωσαν όλο το βράδυ τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βοηθήσουν εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών.

Ένας χιονιάς είναι αρκετός για να προκαλέσει… πανικό στην Ελλάδα. Αρκετοί οδηγοί πέρασαν νύχτα εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό, Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ Αιγίου και Διακοφτού.

Αυτό καθώς, όπως φαίνεται, κάποιοι εξ αυτών αποφάσισαν να κάνουν αναστροφή πιθανότατα λόγω ατυχήματος, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα της περιφέρειας.

Το απόγευμα στο σημείο πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ώστε να προσφερθεί βοήθεια σε οδηγούς και επιβάτες που παρέμεναν εγκλωβισμένοι. Το βράδυ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν και συγκεκριμένα 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα είχαν σπεύσει και προσέγγιζαν οδηγούς και επιβάτες ώστε να τους ενημερώνουν, πως αν θέλουν, μπορούν να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ελάχιστοι από τους οδηγούς άφησαν τα οχήματά τους. οι περισσότεροι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους, δηλώνοντας πως θα παραμείνουν μέσα σε αυτά, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Πηγή φωτογραφιών: Korinthostv.gr