Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την ψυχραιμία του 30χρονου ειδικού φρουρού αμέσως μετά την .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ειδήσεις», ο τηλεφώνησε στον σύζυγο της αδερφής της γυναίκας του και του ζήτησε 200 ευρώ δανεικά. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Μόλις πήρε τα χρήματα, τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε: «Θα πάω να σου ψωνίσω αυτά που μου ζήτησες».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επισκέφτηκε ένα σούπερ μάρκετ και αγόρασε, μεταξύ άλλων, ένα μπουκάλι μαρτίνι και μπύρες. Επέστρεψε στο σπίτι του και έφαγε μαζί με τη σύζυγό του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε. Στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα τον κάλεσαν από την υπηρεσία για να λάβει μέρος στις αστυνομικές έρευνες Όμως, περίπου στις 3 τα ξημερώματα αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό που έκρυβε και οι συνάδελφοί του τον συνέλαβαν.

Διαβάστε επίσης:   Ειδικός φρουρός ο δολοφόνος του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά

Έτσι τον δολοφόνησε

Την ίδια ώρα, σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχωρά για το έγκλημα ο στενός φίλος και συνάδελφος του θύματος Νίκος Τοτονίδης, ο οποίος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον 52χρονο αυτοκινητιστή να βγει από το ταξί: «Του είπε ότι θα παραλάβει ένα κουτί με αλυσοπρίονα και εκτιμώ ότι πρέπει να του φώναξε «έλα να με βοηθήσεις». Έτσι τον οδήγησε στην αποθήκη ».

Αυτή την εκδοχή κατέθεσε στους αστυνομικούς, που τον ρώτησαν για την υπόθεση, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Τοτονίδης. «Όλα έγιναν έξω από το ταξί. Το όχημα ήταν κλειδωμένο και απείραχτο. Πήγα κι εγώ στο σημείο , το οποίο απέχει 50 μέτρα από από το ταξί, ακριβώς μπροστά στην είσοδο της αποθήκης του πατέρα του αστυνομικού. Δεν έχουν βρεθεί ακόμη η κερματοθήκη, το τάμπλετ, αλλά και το πορτοφόλι του Κοσμά. Ωστόσο, βρέθηκαν πάνω του γύρω στα 250 ευρώ που τα είχε τραβήξει από την τράπεζα για να πληρώσει την εφορία. Δεν γνωρίζω ποιο ήταν το κίνητρο του εκτελεστή του φίλου μου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Κοσμάς ήταν άψογος χαρακτήρας, δεν του άρεσαν οι φασαρίες. Να σταματήσουν τα κουτσομπολιά ότι ο δολοφόνος γνώριζε το θύμα», τόνισε.