Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κικίλιας: Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων όλων των εποχών για την Ελλάδα το 2022

Newsroom από Newsroom
03/02/2022 18:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κικίλιας: «Το 2022 θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων όλων των εποχών για την Ελλάδα. Μιλάμε για πολυτελείς κρουαζιέρες με ταξιδιώτες και τουρίστες…

οι οποίοι αφήνουν πολύ υψηλό εισόδημα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας ότι η έναρξη για την κρουαζιέρα γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η αύξηση που σημειώνεται στην Βόρεια Ελλάδα αγγίζει το 300% ενώ σημαντική είναι και η αύξηση στον Πειραιά με δεκάδες παραπάνω κρουαζιερόπλοια.

Η φετινή εικόνα για τον τουρισμό κρουαζιέρας διαμορφώνεται με home ports τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, με αύξηση στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς και με τεράστια ζήτηση, υπερπολλαπλάσια από άλλες χρονιές.

Στέλνουμε μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι η Ελλάδα θα μείνει ανοιχτή

ο υπουργός Τουρισμού έκανε επίσης λόγο για κατακόρυφη αύξηση των προκρατήσεων που παρατηρείται από τις πρώτες μέρες του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που του δίνουν οι επαγγελματίες του Τουρισμού.

«Με πολύ κόπο, μάχη και προσπάθεια, το Υπουργείο Τουρισμού, η Κυβέρνηση, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, η Marketing Greece, οι Πρεσβείες μας, τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό και όλοι οι ιδιώτες, κάνουμε αυτή την κοινή προσπάθεια», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς φροντίσαμε – και τότε είχα την τιμή να με έχει ορίσει ο Πρωθυπουργός Υπουργό Υγείας – να έχουμε ανοιχτή τη χώρα για τον Τουρισμό το 2020 και με την εξαιρετική αντιμετώπιση που είχαμε τότε στην πανδημία, πετύχαμε να κάνουμε rebrand στη χώρα και να θεωρείται η Ελλάδα ασφαλής χώρα και να έχουμε φτάσει το 2021 στα 10,5-11 δις ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό, αντί για 5-6 δις ευρώ».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ό,τι προβλήματα και να υπάρχουν, σε ένα ασταθές ακόμα παγκόσμιο πλαίσιο της πανδημίας, εμείς θα τα ξεπεράσουμε και θα τα καταφέρουμε. Στέλνουμε μήνυμα από τώρα σε όλο τον πλανήτη: η Ελλάδα θα μείνει ανοιχτή, η Ελλάδα θα υποδεχθεί τουρίστες νωρίς, έχω πει οι καλοκαιρινοί προορισμοί από 1η Μαρτίου πρέπει να είναι έτοιμοι. Για αυτό το λόγο κάνουμε σύσκεψη με όλους τους Περιφερειάρχες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού την επόμενη εβδομάδα», τόνισε.

«Πολιτική είναι να μπορείς να βοηθάς τους συμπατριώτες σου, τη χώρα σου, τους συμπολίτες σου, τη μέση ελληνική οικογένεια. Ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια ο Έλληνας από μνημόνια, κρίσεις, πανδημία. Έχει έρθει η ώρα να του ξαναγυρίσει το μέρισμα από την επιτυχία της χώρας», επεσήμανε ο κ.Κικίλιας.

Καρδιά της ιδεολογίας της ΝΔ η μείωση των φόρων και η αύξηση του εισοδήματος της μέσης ελληνικής οικογένειας

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη περί νέας μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατά 13%, είπε ότι «πρόκειται για μια γενναία μείωση και πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλες μειώσεις φόρων. Η Κυβέρνηση έχει στοχοπροσήλωση στην αδήριτη, τεράστια ανάγκη αύξησης του εισοδήματος της μέσης ελληνικής οικογένειας. Αυτό μας ενδιαφέρει, αυτή είναι η καρδιά της ιδεολογίας και της πολιτικής της Παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητήσει τα προφανή. Αυτό μειώνει ακόμα παραπάνω την αξιοπιστία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των εγκληματιών με μικρές οπαδικές ομάδες

Ο κ.Κικίλιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το έγκλημα με θύμα τον 19χρονο Άλκη που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για “κατακάθια της νύχτας και γκάγκστερς που κρύβονται πίσω από τη σημαία μιας αθλητικής ομάδας. «Των φυσιολογικών ανθρώπων δεν το αντέχει το στομάχι μας και η ψυχή μας αυτό το οποίο έγινε και δυστυχώς γίνεται κατ’ επανάληψη. Γιατί δεν είναι το πρώτο και φοβάμαι ότι δεν θα είναι το τελευταίο. Εκτός αν κάτσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι αυτοί οι οποίοι διαφεντεύουν τις τύχες του επαγγελματικού αθλητισμού μαζί με την Πολιτεία και τους φορείς και κόψουν τον ομφάλιο λώρο της σχέσης των κατακαθιών της νύχτας, των εγκληματιών και των γκάνγκστερς με μικρές οπαδικές ομάδες. Αυτών που κρύβονται πίσω από την σημαία μιας αθλητικής ομάδας και κάθε τρεις και λίγο βλέπετε «ραντεβού θανάτου», φονικά όργανα, δρεπάνια και τσεκούρια. Νομίζω ότι όλοι το θέλουν τελικά αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει να κλείσει αυτός ο κύκλος και να συμφωνηθεί τι θα γίνει και να τηρηθεί από όλους. Υπερβαίνει τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ένα Υφυπουργείο Αθλητισμού, νομίζω ότι υπερβαίνει και μία Κυβέρνηση. Πρέπει να είναι μία συμφωνία κυρίων μεταξύ όλων».

Τόνισε επίσης, ότι η πολυνομία και η καθυστέρηση απονομής της δικαιοσύνης είναι ένα πρόβλημα το οποίο ταλανίζει τη χώρα πολλά, πολλά χρόνια. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να μεταρρυθμίσει τη Δικαιοσύνη. Οι πυλώνες της Δημοκρατίας, δικαστική και εκτελεστική εξουσία, είναι ξεχωριστοί και δεν πρέπει ο ένας πυλώνας να μπλέκεται στα πόδια του άλλου.

«Αυτό το οποίο βλέπω και δεν συμβάλλει στην εμπέδωση εμπιστοσύνης στους θεσμούς της χώρας από την κοινωνία, είναι η αμφισβήτηση κατά το δοκούν των δικαστικών αποφάσεων. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Δεν μπορεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη να είναι α λα καρτ και με αστερίσκους», πρόσθεσε.

Ν.Καζ.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/07/2025 | 00:15
HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

01/07/2025 | 00:13
HOT NEWS

Alex Rasov

30/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

28/06/2025 | 09:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τζανάκης: Θα εμφανιστεί νέο στέλεχος του κορονοϊού – Τα δύο σενάρια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διεθνής Φετφά Θανάτου για Τραμπ και Νετανιάχου – 627 Νεκροί, 5.000 Τραυματίες: Παγκόσμιο Σοκ, ΠΟΛΕΜΟΣ χωρίς Τέλος!

    1002 shares
    Share 401 Tweet 251
  • ΜΥΤΙΛΗΝΗ: «Του κατέβασε όλο το πρόσωπο»: Σοκ και αποτροπιασμός για την αιματηρή επίθεση με 18 μαχαιριές σε πανηγύρι

    520 shares
    Share 208 Tweet 130
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ LIVE: 1.284.900.000 ευρώ  σε συντάξεις και αναδρομικά Αυγούστου 2025 – Τι θα λάβουν ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, απόστρατοι και Δημόσιο 

    481 shares
    Share 192 Tweet 120
  • «Ο Έλον δεν ξεχνά – ούτε συγχωρεί»: Ο Μασκ, ο Τραμπ και η βεντέτα που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό παιχνίδι στις ΗΠΑ

    451 shares
    Share 180 Tweet 113
  • Μεγάλη φωτιά στην Σμύρνη: Καπνοί και στάχτες σκέπασαν και την Πάτμο – Eχουν εκκενωθεί 5 περιοχές

    419 shares
    Share 168 Tweet 105
  • Πλεύρης: Όποιος έρχεται στην Ελλάδα, είτε θα επιστρέφει στη χώρα του είτε θα μπαίνει φυλακή

    358 shares
    Share 143 Tweet 90
  • 300.000.000 ευρώ σε πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι αλλάζει για τα δικαιώματα, τι πρέπει να προσέξουν οι αγρότες στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025

    312 shares
    Share 125 Tweet 78
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch