ΚΚΕ: Μετά τις συγκλίσεις τους στην αντιλαϊκή πολιτική, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τώρα ταυτίζονται και στις κοινοβουλευτικές τους πρακτικές, είναι το καυστικό σχόλιο του ΚΚΕ για τις «μεταγραφές» βουλευτών.

Το ΚΚΕ μιλά για «τεράστια υποκρισία και των μεν και των δε για μπόλικο αποπροσανατολισμό του λαού που δικαιολογημένα αηδιάζει με τα φαινόμενα σήψης που χαρακτηρίζουν το αστικό πολιτικό σύστημα»

Το σχόλιο του ΚΚΕ
«ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοιάζουν σε όλα, αφού μετά τις συγκλίσεις τους στην αντιλαϊκή πολιτική, τώρα ταυτίζονται και στις κοινοβουλευτικές τους πρακτικές, αφού όλοι τους εντάσσουν στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες βουλευτές που εκλέχθηκαν με άλλα κόμματα. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ρόλοι: Οι μεταγραφές του ενός θεωρούνται «πράξη συνείδησης», ενώ του άλλου «συναλλαγή» κι αντίστροφα», αναφέρει το σχόλιο του ΚΚΕ.

«Όλα τα άλλα είναι μια τεράστια υποκρισία και των μεν και των δε για μπόλικο αποπροσανατολισμό του λαού που δικαιολογημένα αηδιάζει με τα φαινόμενα σήψης που χαρακτηρίζουν το αστικό πολιτικό σύστημα», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

in.gr