-Ανάλογα με το τι ζημιές θα αφήσει ο Ζορμπάς, θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τα σχολεία.
Από το απόγευμα της Κυριακής, ανακοινώθηκαν  ποια σχολεία και σε ποιους δήμους θα είναι κλειστά.


Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018. Ανάλογη ανακοίνωση περιμένουμε και από τον Δήμο Μαντουδίου, Αγίας Άννας και Λίμνης, διαβάζουμε στο evianews.com

Από τον Δήμο Χαλκιδέων ανακοινώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, λόγω των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων.
Αυτά είναι τα σχολεία τα οποία ήταν κλειστά την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά παρέμειναν την Παρασκευή και όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα.
Κλειστές έμειναν όλες οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλαδή σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία Λακωνία, Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.