Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, άσκησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στα Σκόπια, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «το ταξίδι του κυρίου Τσίπρα είναι μια προσπάθεια να σώσει το τομάρι του, επικοινωνιακή. Πολλές φορές έχουν γίνει επισκέψεις, όπως και στην Αμερική, ωστόσο δεν έφεραν τίποτα μόνο δημόσιες σχέσεις για τον πρωθυπουργό».

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «η προδοσία δεν είναι πάντα προδοσία συνειδητή, είναι και βλακείας. Τρεις προδοσίες έγιναν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, του Καραμανλή του Ιωαννίδη και η τρίτη του Τσίπρα που του είπαν προχώρα και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά θα τον προδώσουν και οι Αμερικανοί. Εξυπηρέτησε τα συμφέροντα του Τραμπ της Μέρκελ».

Όπως εκτίμησε ο Βασίλης Λεβέντης «δεν θα περάσει, θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών».

«Είναι η προδοσία της Ελλάδας. Του είχα πει μην βάλεις τέτοια προδοσία στην οικογένειά σου. Νομίζω ότι θα δικαστούν ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς μπορεί και ο Μητσοτάκης, ο οποίος καταψήφισε, αλλά όλος ο λαός ήξερε ότι ήθελαν σύνθετη ονομασία», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας για τον χρόνο των εκλογών είπε ότι «εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο χρόνος τον εκλογών, μας ενδιαφέρει να γίνουν τίμια. Εκλογές δεν ξέρω, εδώ λένε όλοι για ευρωεκλογές, αλλά παράλληλα ετοιμάζονται και για εθνικές. Γιατί δεν εμπιστεύονται τον Τσίπρα. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται, διορισμοί, επιδόματα, αν και λένε για Σεπτέμβριο, δείχνει το πολύ μέχρι τον Ιούνιο».