Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με θέμα “Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία” ο κ Μητσοτάκης τόνισε ότι η Κυβέρνησή στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι κεντρικός στόχος της Κυβέρνησης είναι το τρίπτυχο δουλειές, ευκαιρίες και ευημερία για όλους.

“Οι ιδιωτικές επενδύσεις είναι σημαντικές, για να δημιουργήσουμε νέες δουλειές. Όχι μόνο για τους νέους. Αλλά και αυτούς που θέλουν να μπουν και πάλι στην αγορά εργασίας. Κεντρικός στόχος μας είναι οι ευκαιρίες, οι δουλειές, η ευημερία για όλους. Θέλουμε η ευημερία αυτή να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας. Η Κυβέρνησή μας στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, μέσα από τη μείωση της φορολογίας, την απλοποίηση των αδειοδοτικών διαδικασιών”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η ανάπτυξη στη χώρα μας σήμερα μπορεί να είναι μόνο βιώσιμη.

“Το μέλλον θα πρέπει να είναι αναπτυξιακή προοπτική με βιώσιμα χαρακτηριστικά”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην επένδυση του Costa Navarino, ανέδειξε το γεγονός ότι η τοπική οικονομία ακολουθεί το δρόμο που αυτή χάραξε.

“Η διάχυση του πλούτου σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία είναι αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε… Για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, πολύ σύντομα μόνο του, ανεξάρτητο, θα μπορέσει να γίνει μέρος μίας σύμβασης παραχώρησης, αντίστοιχης με αυτή για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια”, πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Live | Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, με θέμα: «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία».

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Samstag, 19. Oktober 2019