-Με μία ανάρτηση – έκκληση στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθύνεται στους πολίτες για τον κορονοϊό.

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι #μενουμε_σπιτι», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κάνει για για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους πολίτες να συμμορφωθούν με τα μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνοδεύεται από το νέο σποτ του υπουργείου Υγείας, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω, εγώ θα μείνω μέσα!”.

Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊο και μένουμε σπίτι

Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Samstag, 14. März 2020