Μετά από 2,5 μήνες το Nomads έφτασε στο τέλος του και ο τελικός ήταν μια αντρική υπόθεση και απόλυτα ανατρεπτικός.

Στον μεγάλο τελικό του Nomads βρέθηκαν Γρηγόρης Μόργκαν και Στέλιος Χανταμπάκης.

Μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε μετά από πολλές σκληρές και επίπονες δοκιμασίες ο Στέλιος Χανταμπάκης, κάνοντας την ανατροπή. Ο Χανταμπάκης κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Τι είδαμε στον τελικό

Στην αρχή του επεισοδίου ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε ποιος από τους εναπομείναντες παίκτες: Κώστα Αναγνωστόπουλο, Χρήστο Βασιλόπουλο, Γρηγόρη Μόργκαν, Δήμο Χαριστέα και Mike κέρδισε την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και πέρασε στην τελική τετράδα.

Το κοινό έστειλε τον Μόργκαν στους ημιτελικούς, στους οποίους θα κοντραριζόταν με την Αθηνά Κωστοπούλου, την Ντάρια Τουρόβνικ και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Από το πρώτο αγώνισμα του ημιτελικού νικητής αναδείχθηκε ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος αξιοποίησε την δεύτερη ευκαιρία που του χάρισε το κοινό, πάλεψε και τα κατάφερε. Ο Γρηγόρης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες νίκες ισορροπώντας τα σακιά πάνω στους στύλους και να περάσει πρώτος στον μεγάλο τελικό του Nomads.

Στο δεύτερο αγώνισμα Αθηνά, Ντάρια και Στέλιος πάλεψαν πολύ σκληρά, καθώς έπρεπε να συνδυάσουν τα σωστά κομμάτια και σχηματίσουν έναν κύβο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης τελικά κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στον τελικό.

Η μάχη των παικτών στον τελικό του Nomads ήταν πάρα πολύ σκληρή και απαιτητική και οι δύο έδωσαν ό,τι είχαν για να νικήσουν. Ο… ατελείωτος στίβος μάχης του τελικού αποτελούνταν από πέντε στάδια, εκ των οποίων τα τέσσερα έδιναν και από ένα πλεονέκτημα στον εκάστοτε νικητή. Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά ήταν ασταμάτητοι. Ο Γρηγόρης Μόργκαν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο, στάθηκε αρκετά άτυχος. Ο παίκτης μπορεί να προηγούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια του στίβου μάχης, αλλά στην τελευταία δοκιμασία, που έπρεπε να σχηματιστεί η λέξη Nomads 2018, o Στέλιος Χανταμπάκης ήταν πιο εύστοχος με τους κρίκους και έκανε την ανατροπή.