Οι μπόρες που θα σημειώνονται την Πέμπτη κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρές και θα κρατούν λίγο. Παράλληλα, οι άνεμοι θα γίνουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί και θα κρατήσουν ανεβασμένη τη θερμοκρασία. Καλός θα είναι ο καιρός παντού την Παρασκευή. Νέες βροχές, αρκετές και ισχυρές, προβλέπονται το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις με βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αραιή συννεφιά με πιθανές βροχές στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς.

Στην Πάτρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές μπόρες το πρωί στα νότια και από το μεσημέρι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 30 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες μόνο παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι δυτικοί έως 6 μποφόρ στα νότια και η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, μεμονωμένες βροχές στα ορεινά από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 15 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιή συννεφιά κατά διαστήματα. Άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.