+11
°
C
Μεγ.:+11
Ελάχ.:+6
Τετ
Πεμ
Παρ
Σαβ
Tilegrafimanews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews
Αρχική HOT NEWS
Ετικέτες: OPAP.GRTZOKER OPAPΚΙΝΟΟΠΑΠΟΠΑΠ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡΣΚΡΑΤΣΣΥΣΤΗΜΑ ΤΖΟΚΕΡΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡΤΖΟΚΕΡτυχερά παιχνίδιαΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

ΟΠΑΠ : ΤΖΟΚΕΡ, ΣΚΡΑΤΣ , ΣΤΟΙΧΗΜΑ , ΚΙΝΟ : Πως θα κερδίσω

Newsroom από Newsroom
10/10/2019 16:09
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
79
SHARES
169
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΠΑΠ : ΤΖΟΚΕΡ, ΣΚΡΑΤΣ , ΣΤΟΙΧΗΜΑ , ΚΙΝΟ : Πως θα κερδίσω – Υπάρχει τρόπος να ενισχυθούν οι πιθανότητες για κέρδος; Ιδού ορισμένες από τις επιλογές:

ΟΠΑΠ : ΤΖΟΚΕΡ

1. Επιλογή αριθμών που έχουν κληρωθεί τις περισσότερες φορές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζόκερ συστήματα: Πως θα κερδίσω- Όλοι οι κωδικοί άνα σύστημα

Αποτελέσματα τζόκερ σήμερα 23/9/2021 : Κλήρωση tzoker – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια τέτοια επιλογή είναι να επιλέξετε τους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός που έχει κληρωθεί με τη μεγαλύτερη συχνότητα είναι το 37. Από το ξεκίνημα του Τζόκερ το 1997, ο αριθμός αυτός έχει κληρωθεί 259 φορές.

Άλλοι αριθμοί που έχουν κληρωθεί πολλές φορές στην πεντάδα είναι οι ακόλουθοι:

34 – 252 φορές
41 – 246 φορές
31 – 246 φορές
27 – 245 φορές
13 – 244 φορές
Ο πιο συχνά εμφανιζόμενος αριθμός Τζόκερ είναι το 6, με 117 φορές, και ακολουθεί το 16, που έχει κληρωθεί 114 φορές.

Πώς παίζω ΤΖΟΚΕΡ online από τον υπολογιστή

https://www.youtube.com/watch?v=DZQYxVUOexI

Ωστόσο, η συχνότητα εμφάνισης των αριθμών αυτών δεν αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται να κληρωθούν και μαζί. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες να βγουν αυτοί οι αριθμοί σε ένα νικηφόρο συνδυασμό είναι ακριβώς οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη ομάδα 5+1 αριθμών.

2. Επιλογή των γενεθλίων των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας

Το να επιλέγει κανείς αριθμούς βάσει των γενεθλίων σίγουρα περιορίζει την γκάμα των αριθμών που μπορεί να χρησιμοποιήσει και, επίσης, αυτό είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στο παιχνίδι, οπότε ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστεί τα κέρδη του με άλλους νικητές που έχουν επιλέξει τους ίδιους αριθμούς.

3. Επιλογή αριθμών που δεν έχουν κληρωθεί τελευταία

Μια άλλη μέθοδος που υιοθετείται συχνά είναι να ψάχνει κανείς να βρει τους αριθμούς που δεν έχουν βγει τον τελευταίο καιρό. Η διαίσθησή μας μάς λέει ότι εάν κάτι δεν έχει συμβεί για αρκετό καιρό, τότε μάλλον πρόκειται να γίνει.

Σήμερα, ο αριθμός που έχει περισσότερο καιρό να κληρωθεί είναι το 37. Δεν έχει βγει εδώ και σχεδόν 160 ημέρες. Ομοίως, οι αριθμοί 26 και 19 βγήκαν τελευταία φορά πριν από 150 και 74 ημέρες, αντίστοιχα.

Το 4 κληρώθηκε πριν από 70 ημέρες, ενώ το 28 πριν από 60 ημέρες.

Οι αριθμοί που κληρώνονται σπανιότερα είναι το 3, το 9, το 33, το 4 και το 45.

Ο αριθμός Τζόκερ με την μεγαλύτερη καθυστέρηση είναι το 14, αφού έχει να εμφανιστεί σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Παρόλα αυτά, ενώ έχει νόημα το σκεπτικό ότι «κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και καιρό θα γίνει άμεσα», αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και στην περίπτωση του Τζόκερ.

Ο Δρ. Τζον Χέι, Επίτιμος Καθηγητής Μαθηματικών του Πανεπιστημίου του Σάσεξ, ο οποίος έχει γράψει μια έρευνα για στατιστικά στοιχεία σχετικά με την Εθνική Λοταρία της Αγγλίας, έχει δηλώσει: «Το ότι ένας αριθμός δεν έχει βγει για κάποιο καιρό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγει στην επόμενη κλήρωση. Είναι όπως ακριβώς όταν ρίχνετε ένα νόμισμα. Εάν έρθει κορώνα πέντε συνεχόμενες φορές, αυτό δεν συνεπάγεται ότι την επόμενη φορά είναι πιθανότερο να έρθει γράμματα. Οι πιθανότητες εξακολουθούν να είναι 50/50».

4. Επιλογή τυχερών αριθμών

Όπως και στην περίπτωση των γενεθλίων, πρόκειται για μια κοινή προσέγγιση η οποία βασίζεται περισσότερο στις προλήψεις παρά στην κοινή λογική. Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να ελκύονται από ορισμένους αριθμούς, είναι όπως όταν επιλέγει κανείς το αγαπημένο του χρώμα. Μεταξύ των αριθμών που επιλέγονται συχνότερα είναι αυτοί που τελειώνουν σε 7, σύμφωνα με τη μελέτη του πειραματικού φυσικού Τζόναθαν Κλαρκ.

Το βασικό θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να έχει κανείς αρκετούς τυχερούς αριθμούς για να συμπληρώσει ένα ολόκληρο δελτίο. Τι να το κάνεις εάν πρέπει να δανειστείς τους τυχερούς αριθμούς κάποιου άλλου; Κι αν κερδίσει, θα μοιραστεί τότε το τζακ ποτ μαζί του;

5. Επιλογή αριθμών που έχουν πρόσφατα ξαναβγεί

Μια ανάλυση της ελβετικής λοταρίας αποκαλύπτει μια παράξενη τάση. Οι παίκτες συνηθίζουν να επιλέγουν τους αριθμούς τους βάσει των αριθμών που είχαν κληρωθεί την προηγούμενη εβδομάδα. Άλλοι, πάλι, συνηθίζουν να επιλέγουν τους αριθμούς τζακ ποτ που είχαν κληρωθεί δύο εβδομάδες πριν ή και πιο παλιά. Και ποια η διαφορά; Δυστυχώς καμία, μιας και ο Δρ. Χέι λέει ότι οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες. Ωστόσο, αυτό κάνει την επιλογή των αριθμών ευκολότερη.

6. Επιλογή αριθμών με την καλύτερη απόδοση

Εάν μένατε στην Αγγλία, παίζατε στο εκεί Τζόκερ και επιλέγατε τους αριθμούς 3, 6, 13, 23, 27, 49 σε κάθε κλήρωση από όταν ξεκίνησε η Εθνική Λοταρία της χώρας, τώρα θα είχατε κερδίσει 2.017.671 Λίρες, σύμφωνα με τον αναλυτή Ρίτσαρντ Λόιντ. Ο ίδιος εξήγαγε το συμπέρασμα ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί έχουν την καλύτερη απόδοση στην ιστορία αυτής της λοταρίας, όσον αφορά τους συνδυασμούς αριθμών που κερδίζουν. Ωστόσο, οι πιθανότητες να προκύψει ξανά αυτός ο συνδυασμός παραμένουν οι ίδιες.

7. Η τυχαία επιλογή

Μπορεί να μας προκαλεί έκπληξη, αλλά αυτή θεωρείται η καλύτερη προσέγγιση από τους ειδικούς. Όχι επειδή αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσει κανείς, αλλά επειδή αυξάνει τις πιθανότητές  να κερδίσει περισσότερα επειδή θα είναι ο μόνος νικητής. Επιλέγοντας αριθμούς βάσει συστημάτων που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι, είναι πιθανότερο να επιλέξει κανείς τους ίδιους αριθμούς με άλλους.

Εάν, λοιπόν, βγουν οι αριθμοί που έχει επιλέξει, τότε θα πρέπει να μοιραστεί το έπαθλο με περισσότερους ανθρώπους που θα έχουν επίσης κερδίσει. Η τυχαία επιλογή αριθμών συνεπάγεται ότι ο συνδυασμός έχει μικρότερες πιθανότητες να επιλεγεί από κάποιον άλλον. «Εάν επιλέξετε τους λιγότερο δημοφιλείς αριθμούς και κερδίσετε, τότε πιθανότατα θα μοιραστείτε το τζακ ποτ σας με λιγότερους ανθρώπους», εξηγεί ο Δρ. Χέι.

8. Η προσέγγιση της καλαισθησίας

Η ανάλυση των αριθμών αποκαλύπτει ένα ενδιαφέρον φαινόμενο, καθώς αρκετοί παίκτες σημειώνουν τους αριθμούς τους επάνω στο δελτίο ακολουθώντας νοητά κάποιο μοτίβο.  Για παράδειγμα διαλέγουν αριθμούς που σχηματίζουν μια κάθετη γραμμή, ή μια διαγώνια, ή αριθμούς που βρίσκονται στις γωνίες του τετραγώνου, και άλλα πολλά.

Στην ένατη κλήρωση της Εθνικής Λοταρίας της Αγγλίας, το 1995, σημειώθηκε ρεκόρ νικητών, με 11 ανθρώπους που μοιράστηκαν το τζακπότ των 16.000.000 Λιρών. Επίσης, δεν είχαν προκύψει δύο αριθμοί που να είναι από την ίδια σειρά ή δίπλα ο ένας στον άλλον. Φαίνεται πως η τυχαία επιλογή των αριθμών είχε γίνει σύμφωνα με το πώς αυτοί εμφανίζονταν στο δελτίο.

Ο Δρ. Χέι λέει: «Πρόκειται για έναν πολύ χαλαρό τρόπο επιλογής αριθμών, καθώς είναι ό,τι πιο εύκολο. Οι παίκτες αρέσκονται στο να φτιάχνουν όμορφα μοτίβα στο δελτίο τους.  Βάσει έρευνας που έχει πραγματοποιήσει η ελβετική λοταρία, έχει προκύψει ότι πολλοί παίκτες επιλέγουν αριθμούς που πηγαίνουν διαγωνίως, οριζοντίως ή καθέτως στο δελτίο, για παράδειγμα».

Ωστόσο, ο Δρ. Χέι έχει ακόμα μερικά λόγια σοφίας τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν για την επιλογή μεθόδου. Λέει: «Όποια μέθοδο και να διαλέξετε, οι πιθανότητες να βγουν οι 5+1 αριθμοί που έχετε επιλέξει παραμένουν οι ίδιες. Θα ήταν γελοίο να σκεφτείτε ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε άλλο».

ΣΚΡΑΤΣ

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Τον Σεπτέμβριο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 14.158.346 ευρώ.




Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 4.398.735 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «7 – 1.000.000€».

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «10 ΤΟ ΚΑΛΟ», αξίας δύο ευρώ, που δίνει την ευκαιρία για κέρδη έως και 100.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

ΤΖΟΚΕΡ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Δείτε επίσης.

Προηγούμενο Άρθρο

Γ. Ζαββός : Εθνική επιτυχία το σχέδιο «Ηρακλής»

Επόμενο Άρθρο

Στουρνάρας: Σημαντικό βήμα αλλά όχι αρκετό το σχέδιο Ηρακλής για τα NPEs

ΣχετικάΆρθρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ LIVE!!! SUPER LEAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ- ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!  ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ TZOKER ΣΗΜΕΡΑ ONLINE – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ LIVE!!! SUPER LEAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ- ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!! ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ TZOKER ΣΗΜΕΡΑ ONLINE – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

από Newsroom
01/10/2023 | 14:06

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ LIVE! SUPER LEAGE- ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!  ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) ΚΛΗΡΩΣΗ TZOKER ΣΗΜΕΡΑ ONLINE - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Ο αγώνας που ξεχωρίζει!...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ ΣΗΜΕΡΑ : Κλήρωση tzoker online 1/4/2021 : Τυχεροί αριθμοί

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ ONLINE – ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΤΕΣ 8/8/2023! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΤΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ!!!

από Newsroom
09/08/2023 | 18:59 - Ενημέρωση 10/08/2023 | 10:13

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) - ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ 8/8/2023!  ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (opap.gr) - ΤΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ!!! -...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ ΣΗΜΕΡΑ : Κλήρωση tzoker online 1/4/2021 : Τυχεροί αριθμοί

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2023! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ … παίζεις και κερδίζεις !!!

από Newsroom
15/06/2023 | 13:02

ΝΕΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) ΣΗΜΕΡΑ 15/6/2023! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LIVE - ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (opap.gr) … παίζεις και κερδίζεις !!!! - Σήμερα...

ΝΕΑ LIVE! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20/4/2023

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE!!! ΚΕΡΔΗ-ΦΩΤΙΑ !! Τι μοίρασε χτες το ΤΖΟΚΕΡ – ΚΛΗΡΩΣΗ 2601 – 2023!!!

από Newsroom
26/05/2023 | 14:45

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (opap.gr) LIVE!!! ΚΕΡΔΗ-ΦΩΤΙΑ !! Τι μοίρασε χτες το ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) - ΚΛΗΡΩΣΗ 2601 - 2023!!! - Πάνω από...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ ΣΗΜΕΡΑ : Κλήρωση tzoker online 1/4/2021 : Τυχεροί αριθμοί

Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ 4/5/2023!! ΚΛΗΡΩΣΗ TZOKER ONLINE!!! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!!!

από Newsroom
04/05/2023 | 14:09

Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) 4/5/2023!! ΚΛΗΡΩΣΗ TZOKER ONLINE!!! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (opap.gr) - ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ!! - Κορυφώνεται η αγωνία! ΕΙΔΗΣΕΙΣ:...

ΝΕΑ LIVE! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20/4/2023

ΝΕΑ LIVE! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ- ΤΖΟΚΕΡ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20/4/2023

από Newsroom
21/04/2023 | 14:57

ΝΕΑ LIVE! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗ (www.opap.gr)- ΤΖΟΚΕΡ (tzoker.gr) ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20/4/2023 - Πάνω από 10 εκατ. ευρώ για...

Load More
Επόμενο Άρθρο
Στουρνάρας: Σημαντικό βήμα αλλά όχι αρκετό το σχέδιο Ηρακλής για τα NPEs

Στουρνάρας: Σημαντικό βήμα αλλά όχι αρκετό το σχέδιο Ηρακλής για τα NPEs


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ … ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 85 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ !!!

    ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ … ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ -ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 85 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ !!!

    2867 shares
    Share 1147 Tweet 717
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ -Παλαιό Φάληρο: Νεκρός σε τροχαίο υποψήφιος στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    178 shares
    Share 71 Tweet 45
  • Μαύρη Κυριακή ! Η Ελλάδα θρηνεί 70χρονη που παρέσυρε αρματοφόρο-ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2023

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • ΝΕΑ ΤΩΡΑ LIVE -ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ! ΕΩΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ- ΕΛΓΑ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΕΑ, Α21!!

    1173 shares
    Share 469 Tweet 293
  • 2ΓΒ/2023 ΑΣΕΠ !! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 !!

    306 shares
    Share 122 Tweet 77
Tilegrafimanews

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας επιδόματα θέσεις εργασίας καιρός σαν σήμερα
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch