Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, καθώς το κυβερνών κόμμα προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 41,5% έναντι 17,5% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ταυτόχρονα, στη δημοσκόπηση καταγράφεται η ικανοποίηση των πολιτών για τις πολιτικές πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού όσο και της οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικότερα, στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,2%, το ΚΙΝΑΛ με 3,4%, η Ελληνική Λύση με 1,6% και το Μέρα25 με 1,5%. Το κόμμα Κασιδιάρη καταγράφεται στο 2,2%.

Στην ερώτηση πόσο ικανοποιημένος είστε από τη συνολική στάση του πρωθυπουργού το 76% απαντά «πολύ» και «αρκετά», ενώ στην ερώτηση πόσο αισιόδοξος είστε για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοΪού και στο επόμενο διάστημα το 66% απαντά θετικά.

Όσο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας το 46% εκτιμάει ότι είναι εφικτό.