Σκληρή απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα», τονίζει ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέσω Facebook έκανε λόγο για «υποκριτική ευαισθησία της Κυβέρνησης και μέρους των ΜΜΕ» για όσα είπε ο ίδιος δυο ημέρες πριν, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός Επικρατείας επισημαίνει πως όσα είπε περί ελέγχου της εξουσίας, είχε προσπαθήσει να τα εφαρμόσει όσο ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα:

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία.

Με την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας», είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο».