«Πλημμύρισαν» με κόσμο οι παραλίες του Φλοίσβου και του Αλίμου, ανήμερα των Θεοφανίων, με ορισμένους πολίτες να κατεβαίνουν ακόμη και με το μαγιό τους για μια βουτιά στη θάλασσα.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό και την υψηλή για τα δεδομένα της εποχής θερμοκρασία, δεκάδες πολίτες φόρεσαν τις μάσκες τους και κατέβηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Κόσμος στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής ανήμερα των Θεοφανίων
Οι εικόνες από την παραλία του Φλοίσβου είναι ενδεικτικές της κοσμοσυρροής στην περιοχή, παρά το γεγονός πως βρίσκονται σε ισχύ περιοριστικά μέτρα μετακίνησης εξαιτίας του κορωνοϊού.

Πλήθος κόσμου στον Φλοίσβο και τον Άλιμο
Δεκάδες πολίτες επέλεξαν να περπατήσουν κατά μήκος της παραλίας, ενώ άλλοι κατέβηκαν για την προσωπική τους άσκηση με ποδήλατο ή για ένα απλό τρέξιμο στο νότιο κομμάτι της Αττικής.

Οι πιο τολμηροί έκαναν και μια βουτιά στη Θάλασσα
Ωστόσο, ο κόσμος είναι αρκετός που θα έλεγε κανείς πως ανά περιπτώσεις ο κόσμος σχεδόν συνωστιζόταν στα πεζοδρόμια του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

Πολίτες με μάσκες κάνουν βόλτα στην παραλία του Φλοίσβου
Άλλοι πάλι φαίνεται πως αποφάσισαν να βγάλουν το κατοικίδιό του, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό για μια βόλτα πλάι στη θάλασσα.

Πολίτες με μάσκες κάνουν βόλτα στην παραλία του Φλοίσβου
Υπήρξαν και εκείνοι που φόρεσαν το μαγιό τους και κατέβηκαν στην παραλία με ρακέτες και πετσέτες προκειμένου να δοκιμάσουν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα. Οι αμμουδιές στην Αττική γέμισαν τόσο, που θύμιζε εικόνα καλοκαιριού.

Δεκάδες ήταν εκείνοι που φόρεσαν το μαγιό τους και ξάπλωσαν στην παραλία