Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

Σπαραγμός του πατέρα του 27χρονου :«Μας τρώνε οι τύψεις που το παιδί δεν έκανε το εμβόλιο»

Newsroom από Newsroom
04/11/2021 20:26
Ενημερώθηκε: 04/11/2021 20:36:04
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
119
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ LIVE -Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας – Παρά το γεγονός ότι οι γονείς του είχαν κάνει το εμβόλιο, ο νεαρός δεν εμβολιαζόταν υπό τον φόβο εκδήλωσης παρενεργειών.

Τη στιγμή που οι εντατικές γεμίζουν από ανεμβολίαστους, πολλοί από τους οποίους είναι νεαρής ηλικίας, οι ειδικοί κρούουν των κώδωνα για διενέργεια περισσότερων εμβολιασμών, ενώ τα λόγια οικογενειών ασθενών που ηττήθηκαν από τον κορωνοϊό αποδεικνύουν τη σημασία της θωράκισης απέναντι στη νόσο.

Συγκλόνισε η περίπτωση του 27χρονου Γιώργου από τη Δράμα που κατέληξε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Καβάλας.

«Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να το κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο», τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του νεαρού.

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, οι γονείς του άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με κορωνοϊό 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Τον πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ήταν ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο. Τον μετέφεραν στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο», συμπληρώνει ο πατέρας για το παιδί που προτού νοσήσει από κορωνοϊό εμφάνισε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία φέρεται να προκάλεσαν την απώλεια όρασης.

Παρά το γεγονός πως και οι δύο γονείς είναι εμβολιασμένοι, ο φόβος για τις παρενέργειες τούς απέτρεψε από το να εμβολιάσουν το παιδί τους.

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανε το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε» επισημαίνει ακόμη, με φανερό πόνο, ο πατέρας.

Στην εντατική 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

«Μάχη» με τον κορωνοϊό δίνει, την ίδια στιγμή, 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια στη Λάρισα, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον έκτο μήνα κύησης.

Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας από τη Λάρισα επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή της. Από την εξέλιξη της κατάστασης θα κριθεί εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική για να σωθεί το έμβρυο.

Την ίδια στιγμή, θετική στον κορωνοιό διαπιστώθηκε πως είναι 38χρονη ανεμβολίαστη έγκυος, στην 13η εβδομάδα κύησης, η οποία διακομίστηκε από το νοσοκομείο των Γιαννιτσών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η διακομιδή έγινε ώστε να είναι πιο εύκολο να βρει κρεβάτι ΜΕΘ αν χρειαστεί. Η γυναίκα κρίνεται πως είναι σε σοβαρή κατάσταση, έχει χαμηλό κορεσμό όμως δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Τα λόγια της μητέρας της 38χρονης εγκύου που πέθανε από κορωνοϊό

«Πήγαινε στον γυναικολόγο και της έλεγε ”μην κάνεις το εμβόλιο, μην το κάνεις”, κόλλησε το κορίτσι μου», τα λόγια της μητέρας της 38χρονης που ηττήθηκε από τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή ενώ κυοφορούσε, χωρίς να έχει προλάβει να κρατήσει ούτε για ένα λεπτό το μωρό στην αγκαλιά της. Το βρέφος ήρθε στον κόσμο με καισαρική, νοσηλεύτηκε για λίγο διάστημα στην Μονάδα Νεογνών και πλέον είναι εντελώς καλά.

Η έγκυος από την Κατερίνη είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό στην 33η εβδομάδα κύησης. Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν ανεμβολίαστη, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τριάντα ολόκληρες ημέρες πάλευε για τη ζωή της, όμως δυστυχώς κατέληξε από κορωνοϊό.

«Γιατί τι λάθος έγινε; Γιατί χάθηκε το κορίτσι μου; Πήγαινε στο γυναικολόγο, της έλεγε ”μην το κάνεις, μην το κάνεις, κόλλησε το κορίτσι μου”. Πήγαινε στη γυναικολόγο εδώ. ”Μην το κάνεις το εμβόλιο, μην το κάνεις το εμβόλιο”. Δεν το έκανε το κορίτσι. Δεν την άφηνε. Αυτή την πήρε στο λαιμό της», δήλωσε στο Mega η μητέρα της άτυχης 38χρονης.

Εν τω μεταξύ, σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ακόμη μία έγκυος, 35 ετών, η οποία επίσης διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ δεν είχε λάβει καμία δόση εμβολίου.

Για το λόγο αυτό, οι θεράποντες γιατροί προχώρησαν και σε αυτήν την περίπτωση σε καισαρική τομή, με το βρέφος να είναι καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα του παραμένει σε κρίσιμο σημείο.

protothema.gr


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣ LIVE

ΣχετικάΆρθρα

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 25 Ιουνίου, εορτολόγιο: Αγία Φεβρωνία

25/06/2026 | 00:05
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 24 Ιουνίου, εορτολόγιο: Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού

24/06/2026 | 00:05
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 23 Ιουνίου, εορτολόγιο: Αγία Αγριππίνα

23/06/2026 | 00:05
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 22 Ιουνίου, εορτολόγιο: Άγιος Ευσέβιος

22/06/2026 | 00:05
Load More
Επόμενο Άρθρο

Υπουργικό Συμβούλιο: Ποιες είναι οι νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Ελλάδα: Τα 5 κρίσιμα ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες – Τι λένε σεισμολόγοι από ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Ελλάδα

    175 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει στο 29,4% η ΝΔ, ενισχύεται και η ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Πέφτει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ, σε πτώση ο ΣΥΡΙΖΑ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • Καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι και θερμοκρασία στους 36 βαθμούς – «Καμπανάκι» για πυρκαγιές

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Μαρινάκης για Τσίπρα: Κάνει τον κιμπάρη με τα λεφτά των άλλων»

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Επερκάλυψη της Δημόσιας Προσφοράς – Συγκέντρωσε 212 εκατ. ευρώ

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Στους 55 οι νεκροί στη Γαλλία από πνιγμό λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα – Τι λένε οι επιστήμονες

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ανδρουλάκης: «Δεσμευόμαστε για μια ενιαία αρχή καταναλωτή, που θα ελέγξει την ακρίβεια σε κάθε κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας»

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch