: Ποιος θα κερδίσει στο Διαρροή : – ΑΣΥΛΙΑ.

– Το Survivor φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Η αγωνία των παικτών αλλά και του κοινού μεγαλώνει, όπως συμβαίνει με το επίπεδο δυσκολίας των αγωνισμάτων αλλά και τα έπαθλα. Στο αποψινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα μπουν αποφασισμένες στον στίβο μάχης, ώστε να πάρουν τη νίκη και να μην αναγκαστούν να μπουν στη διαδικασία να αποχαιρετίσουν κάποιον παίκτη.

SURVIVOR 3 – Αποχώρηση σήμερα 19/6/2019: Οι εξελίξεις

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την άσπρη ομάδα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, να χαμογελά τελευταία. Οι «άσπροι» ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν τελευταίοι, παίρνοντας τη νίκη με 10-8. Στα χέρια των νικητών, ήρθε ένα φανταστικό έπαθλο. Οι θριαμβευτές απόλαυσαν μπακλαβά στη συνέχεια πήγαν στο παιχνίδι της τύχης με το άσπρο και μαύρο προκειμένου ένας να κατακτήσει το έπαθλο.

Στον έφτασε ο Νίκος με τον Μπόρα με τον Νίκο να επικρατεί με 5-3 και μετά το αυτοκίνητο, να παίρνει και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Survivor spoiler 19/6/2019 : Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

– Η άσπρη ομάδα φαίνεται να διατηρεί το υπέρ της momentum και να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαύρη ομάδα θα αντισταθεί, αλλά οι αντίπαλοί της θα είναι εκείνοι που θα πάρουν το πολυπόθητο αγώνισμα , διατηρώντας την ομάδα τους αλώβητη. Για την ώρα…

SURVIVOR 3 – Αποχώρηση σήμερα 19/6/2019: Τρέιλερ

Η άσπρη ομάδα φαίνεται να διατηρεί το υπέρ της momentum και να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαύρη ομάδα θα αντισταθεί, αλλά οι αντίπαλοί της θα είναι εκείνοι που θα πάρουν το πολυπόθητο αγώνισμα ασυλίας, διατηρώντας την ομάδα τους αλώβητη, γράφει το pagenews.gr. Για την ώρα…