Συνελήφθη και οδηγείται στο δικαστήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο υπεύθυνος του καταστήματος Κωτσόβολος στην Πάτρα μετά το δημοσίευμα του Parapolitika.gr.

Σημειώνεται πως το κατάστημα Κωτσόβολος στην Πάτρα, παρά την απαγόρευση όλων των πολυκαταστημάτων του υπουργείου Υγείας για την πρόληψη απο την εξάπλωση του κοροναϊού, άνοιξε κανονικά το πρωί του Σαββάτου, 14 Μαρτίου.

Ti έγραψαν νωρίτερα τα parapolitika.gr

Ο Κωτσόβολος στο Patra Mall παραμένει ανοικτός παρανομώντας στα μέτρα του υπουργείου Υγείας

Παρόλες τις απαγορεύσεις του υπουργείου Υγείας προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός, κάποιοι ασυνείδητοι επαγγελματίες και μάλιστα μεγάλων αλυσίδων δεν σέβονται τις κυβερνητικές αποφάσεις αλλά και την υγεία των συνανθρώπων μας αφού παρά την απαγόρευση λειτουργίας, λειτουργούν σαν να είναι ενα ακόμα Σάββατο και παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα μετράμε ήδη τρεις νεκρούς απο τον κοροναϊό.

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα Κωτσόβολος στο Patra Mall άνοιξε κανονικά σήμερα, μη παίρνοντας στα σοβαρά την κατάσταση που επικρατεί και μάλιστα στην ευαίσθητη περιοχή της Αχαΐας όπου απαντώνται και τα περισσότερα απο τα κρούσματα.

Είναι προφανές πως η επέμβαση τόσο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όσο και της αστυνομίας είναι επιβεβλημένη.