Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του Άδωνι Γεωργιάδη περί «φασιστικών τακτικών», αναφορικά με τη στάση που τηρούν Πολάκης-Τζανακόπουλος στο ζήτημα εξαίρεσής τους από την επιτροπή της Novartis:

«Ειλικρινά, θέλετε να σχολιάσω τον Γεωργιάδη; Ο Γεωργιάδης λέει ότι χρησιμοποιούμε φασιστικές τακτικές; Αν υπάρχει κάποιος που έχει επαφή, σχέση με ακροδεξιούς και παραμένει ακροδεξιός και ιδεολογικά συγγενής με τη ΝΔ, αυτός είναι ο Γεωργιάδης».

Σε σχόλιο του δημοσιογράφο ότι χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε για αρκετή ώρα με τον «ακροδεξιό» Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε: «Αν είπαν δυο κουβέντες, αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πολιτική σοβαρότητα στον Άδωνι. Αν ρωτήσετε και τον Αλέξη Τσίπρα, ακροδεξιό θα τον πει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, λίγη ώρα αργότερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εκπομπή, σχολιάζοντας «Φανταστικό».