ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επίθεση από ομάδα νεαρών δέχθηκε χθες το βράδυ (24-07-2018) οδηγός του ΟΑΣΘ. Χρειάστηκε, μάλιστα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς τραυματίστηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 23.00 χθες το βράδυ.

Περίπου 10-15 νεαροί, οπαδοί που στα ρούχα τους έφεραν και διακριτικά της ομάδας που στηρίζουν, μπήκαν μπροστά από το λεωφορείο του ΟΑΣΘ και ανέκοψαν την πορεία του οχήματος. Χτυπούσαν με τα χέρια τα παράθυρα και τις πόρτες, ζητώντας από τον οδηγό να τους επιτρέψει να επιβιβαστούν.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε και οι νεαροί έτρεξαν ως την επόμενη στάση. Μόλις ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου, μπήκαν μέσα, κινήθηκαν προς τον οδηγό και του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα!

Ο οδηγός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, γράφει το thesstoday.gr.