Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της μαθήτριας στη Λαμία

Newsroom από Newsroom
21/01/2019 09:30
Ενημερώθηκε: 21/01/2019 09:42:14
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον χαμό 13χρονου κοριτσιού στη Λαμία. Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου εισήχθη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής με έντονο πόνο στην κοιλιά.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις γύρω στις 3:00 το μεσημέρι της Παρασκευής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, ωστόσο η αντιβίωση η οποία χορηγήθηκε στην 14χρονη μαθήτρια ήταν αυτή που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ιατρικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει σήμερα Δευτέρα.

Πέρα από τους δικούς της ανθρώπους όλοι στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα είναι σοκαρισμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χάθηκε ένα 14χρονο κορίτσι.

Από την ενημέρωση από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και τη Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, σήμερα Δευτέρα στο σχολείο θα βρεθούν ψυχολόγοι για την υποστήριξη των παιδιών, ενώ την Τρίτη, που πιθανότατα θα γίνει η κηδεία της 14χρονης το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

«Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι»
Σε επικοινωνία που είχε το LamiaRerport με τον πατέρα της 13χρονης μαθήτριας είπε: «Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη…», τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι γονείς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

Το χρονικό της τραγωδίας
Η 13χρονη μαθήτρια της Β΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη γύρω στις 5:00′ το πρωί της Παρασκευής στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με πόνο στην κοιλιά. Στις 3:00′ περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7:00′ το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Στις 9:00′ το βράδυ του Σαββάτου το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς. Τα όσα αρχικά διέρρευσαν για αλλεργικό σοκ από αντιβίωση που δόθηκε στο κορίτσι δεν μας το επιβεβαίωσε ο πατέρας, ο οποίος μας είπε να περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι ιατροδικαστές.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η 13χρονη να είχε σκωληκοειδίτιδα, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί περιτονίτιδα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της υγείας της ασθενούς.

Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει αύριο Τρίτη με την παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια.

Πέρα από τους δικούς της ανθρώπους, όλοι στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα είναι σοκαρισμένοι μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χάθηκε ένα 13χρονο κορίτσι.

Ψυχολόγοι του Κ.Ε.Σ.Υ. σήμερα στο Σχολείο
Οι συμμαθητές της 13χρονης με αγωνία προσπαθούσαν να μάθουν αν είναι αλήθεια το τραγικό συμβάν. Ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν μήπως έγινε κάποιο λάθος, μη θέλοντας να πιστέψουν ότι «έφυγε» έτσι άδικα και ξαφνικά η συμμαθήτριά τους. Όλα τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου, όπως και οι καθηγητές είναι συντετριμμένοι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Σπύρο Πιλιτσίδη, αλλά και με την Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, κ. Νανά Κουτσονίκα, μας ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα στο σχολείο κλήθηκαν Ψυχολόγοι του Κ.Ε.Σ.Υ. (Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης) Φθιώτιδας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας κ. Γιάννη Μπαρμπάτση, οι οποίοι θα προσφέρουν στήριξη στα παιδιά.

Ακόμη δεν έχει οριστεί πότε θα γίνει η κηδεία της 13χρονης. Το πιθανότερο είναι να γίνει την Τετάρτη. Όταν οριστικοποιηθεί για το πότε ακριβώς θα γίνει η κηδεία της άτυχης μαθήτριας θα σας ενημερώσουμε.

newsbeast.gr


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΘρήνοςΛΑΜΙΑμαθήτρια

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ιστορική μέρα: Οι πρώτες γυναίκες στον στρατό παρουσιάστηκαν στη Λαμία

04/06/2026 | 15:45
Featured

Χαϊδάρι: 13χρονη μαθήτρια έπεσε από τον πρώτο όροφο σχολείου

20/04/2026 | 15:27
Featured

Τσίπρας από Λαμία: «Η κυβέρνηση λειτουργεί με όρους υποταγής στους ισχυρούς»

29/03/2026 | 07:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Τραγωδία: Νεκρή σε τροχαίο 27χρονη Τρικαλινή μητέρα τριών παιδιών

16/03/2026 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κοινωνικό μέρισμα: Σήμερα κλείνει η πλατφόρμα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κυρανάκης: Θα κινηθούμε νομικά κατά χρηστών στο διαδίκτυο που απείλησαν τις ζωές Νεοδημοκρατών

    79 shares
    Share 32 Tweet 20
  • Τσίπρας: «Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ»

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΣΔΕ 2026: Ποιοι πληρώθηκαν, ποιοι μένουν εκτός – Τι έρχεται για Βιολογικά, Δασώσεις, Προανθικά και de minimis

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • Δένδιας για 4η Ιουλίου: Οι ελληνοαμερικανικοί δεσμοί είναι ισχυροί, θεμελιωμένοι στους αγώνες των κρατών μας για την Ελευθερία

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τα 250 έτη από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Το προεκλογικό «ρελάνς» του Μαξίμου

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Παύλος Μαρινάκης: Η ανάγκη ταυτοποίησης των χρηστών στο διαδίκτυο έγινε αποδεκτή και από την κοινωνία των πολιτών

    54 shares
    Share 22 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch