ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ

Η πτώση της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και τα που υπέστη στα πόδια της, δεν άφηναν και πολλά περιθώρια ελπίδας για την ανάρρωσή της.

Όμως, η Λέιλα έδειξε τη δύναμή της και με τη βοήθεια του κτηνιάτρου Απόστολου Κρομύδα και της ομάδας του, με τη βοήθεια απλών ανθρώπων που έσπευσαν να συνδράμουν για τα έξοδα νοσηλείας του σκυλιού, τώρα η Λέιλα στέκεται ξανά στα πόδια της, δείχνει ήρεμη, χαρούμενη και περιμένει να νιώσει ξανά την αγάπη και τη φροντίδα στο νέο της πια σπίτι.

«Στηριχθήκαμε σε ανθρώπους πολύ ικανούς και πάνω απ’ όλα ανθρώπους και τα καταφέραμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος» δήλωσε ανακουφισμένος και συγκινημένος ο κτηνίατρος κ.Κρομύδας που βλέπει μέρα με τη μέρα τη Λέιλα να κερδίζει τη μάχη. «Ο σκύλος μόνο τις πρώτες ώρες έδειξε έναν τρόμο εξαιτίας του σοκ. Από εκεί και πέρα ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη, χαρούμενη και φιλική. Είναι ένα καλό σκυλί» συμπλήρωσε ο κ.Κρομύδας μιλώντας στην εκπομπή «ONline».

Τώρα η Λέιλα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που έζησε με τη βοήθεια των ανθρώπων που την υιοθέτησαν. «Το σκυλί δεν μπορεί να μείνει μόνο του χωρίς την ευθύνη από έναν άνθρωπο. Γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέσαμε και της χρονικής σειράς που εκδηλώθηκε το κάθε ενδιαφέρον, επιλέξαμε να υιοθετηθεί το ζώο και ήδη δώσαμε την ευθύνη του» είπε ο κ.Κρομύδας.

Μάλιστα, η προσφορά εθελοντών ήταν τόσο μεγάλη που αρκετά χρήματα για την θεραπεία της Λέιλα έχουν περισσέψει και ο κτηνίατρος καλεί τους πολίτες που έδωσαν χρήματα να επικοινωνήσουν μαζί του καθώς αυτά θα επιστραφούν αναλογικά.