: Πληροφορίες για το Τζόκερ του ΟΠΑΠ (opap.gr).

Το είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.
Οι κληρώσεις του πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 22:10 και Κυριακή στις 22:00. Προβάλλονται ζωντανά από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Τη ζωντανή κλήρωση, μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ μπορείτε να καταχωρείτε καθημερινά, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείτε να ξαναπαίξετε για την επόμενη κλήρωση).

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ : Ποιοι Κερδίζουν

Το ΤΖΟΚΕΡ σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε:

* Τα κέρδη στις κατηγορίες “5+1” και “5” εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με:

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ – ΑΠΛΗ ΣΤΗΛΗ

Επιλέγετε 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 €.

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ   ΠΛΗΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι με Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης.
Τα Πλήρη Συστήματα παίζονται επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πρώτο πεδίο των 45 αριθμών ή/και περισσότερους από 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών.

Ακολουθούν εξηγήσεις και παραδείγματα ανά περίπτωση.

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ : ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Επιλέγοντας περισσότερους από 5 αριθμούς στο πεδίο των 45 αριθμών και ταυτόχρονα περισσότερους από 1 αριθμό στο πεδίο των 20 αριθμών πολλαπλασιάζετε τις στήλες με τις οποίες συμμετέχετε στο παιχνίδι.

Παράδειγμα: Με 6 αριθμούς (από 45) και 10 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ δημιουργούνται 60 στήλες με κόστος 30,00€ (60 στήλες Χ 0,50€).

Αν προβλεφθεί σωστά o αριθμός ΤΖΟΚΕΡ τότε όλες οι επιτυχίες που αναγράφονται στις στήλες του παραπάνω πίνακα, εντάσσονται στις κατηγορίες 5+1, 4+1, 3+1, 2+1, ή 1+1. Οι επιτυχίες του παραπάνω πίνακα που δίνονται στις στήλες με τις Σωστές Προβλέψεις 2 και 1 έχουν σημασία μόνο αν έχει προβλεφθεί σωστά ο αριθμός ΤΖΟΚΕΡ.

Ο παραπάνω πίνακας έχει τις εξής πληροφορίες:

Κωδικός συστήματος: Είναι ο κωδικός του συστήματος που έχετε επιλέξατε και πρέπει να σημειώσετε στην αντίστοιχη περιοχή.
Επιλεγμένοι αριθμοί: Το πλήθος των αριθμών που πρέπει να επιλέξετε στην αντίστοιχη περιοχή.
Πλήθος στηλών: Το πλήθος των στηλών (5άρια) που δημιουργεί το σύστημα για την κλήρωση
Ποσοστό 1ης κατηγορίας: Είναι η πιθανότητα να έχετε «πιάσει» το 5άρι, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα.
Εγγύηση 2ης κατηγορίας: Ο αριθμός αυτός δείχνει πόσα 4άρια έχετε πιάσει σίγουρα, εφόσον οι 5 νικητήριοι αριθμοί είναι μέσα σε αυτούς που έχετε επιλέξει παίζοντας το συγκεκριμένο σύστημα και εφόσον δεν έχετε επιτυχία στην κατηγορία 5άρια.
Στήλες Πλήρους Ανάπτυξης: Το πλήθος των στηλών που θα δημιουργούνταν σε περίπτωση που επιλέγατε να παίξετε το αντίστοιχο σύστημα πλήρους ανάπτυξης.

Τα τυποποιημένα αφορούν μόνο την περιοχή 5 από 45, δηλαδή δημιουργούν πεντάδες οι οποίες στο τέλος συνδυάζονται με τους αριθμούς Τζόκερ που έχετε επιλέξει από το πεδίο των 20 αριθμών. Έτσι, η 1η κατηγορία, της οποίας το ποσοστό πιθανότητας επιτυχίας αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα, είναι το 5 και η δεύτερη το 4. Εφόσον έχει προβλεφθεί ο κληρωθέντας αριθμός Τζόκερ το 5 γίνεται 5+1 και το 4 γίνεται 4+1 κ.ο.κ.

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ : ΠΩΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Η μείωση των στηλών γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο από το σύστημα καταχώρησης δελτίων. Το σύστημα αφαιρεί στήλες χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» που είναι προκαθορισμένοι και ισχύουν πάντα.

Για την εύρεση των στηλών που συμμετέχουν στην κλήρωση χρησιμοποιούμε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών». Μπορείτε κι εσείς να χρησιμοποιείτε τους «Πίνακες Θέσεων Αριθμών» για να εντοπίζετε μόνοι σας ποιοι είναι οι συνδυασμοί 5 αριθμών που αντιστοιχούν στο τυποποιημένο σύστημα που έχετε επιλέξει και οι οποίοι συμμετέχουν στην κλήρωση.

Παράδειγμα: Έστω ότι αποφασίζετε να παίξετε το τυποποιημένο σύστημα 45. Επιλέγετε, λοιπόν τους εξής 7 αριθμούς από το πεδίο των 45 αριθμών: 4 – 10 – 22 – 25 – 32 – 38 – 44.

Για να βρείτε τις πεντάδες με τις οποίες συμμετέχετε στην κλήρωση, τοποθετήστε τους 7 αριθμούς σας κατά αύξουσα σειρά στις θέσεις του πίνακα και δείτε ποιες είναι οι στήλες που προκύπτουν. Δείτε την εφαρμογή του παραδείγματος στον πίνακα που ακολουθεί.

Για παράδειγμα η 1η στήλη αποτελείται από τους αριθμούς: 4 10 22 25 32

ΤΖΟΚΕΡ  : ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Mπορείτε να συμμετέχετε έως και σε 100 συνεχόμενες κληρώσεις, σημειώνοντας το αντίστοιχο πεδίο.

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ : ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Το πεδίο ‘Τυχαία Επιλογή’ προσφέρεται σε κάθε περιοχή συμπλήρωσης:

Α. Επιλέγοντας ‘Τυχαία Επιλογή’ χωρίς να επιλέξεις αριθμούς, το Σύστημα θα δημιουργήσει μια απλή στήλη με τυχαία επιλογή 5 αριθμών από τους 45 και 1 αριθμού από τους 20.

Β. Επιλέγοντας ‘Τυχαία Επιλογή’, έναν κωδικό Τυποποιημένου Συστήματος (π.χ. το 12) και έναν αριθμό (π.χ. το 1) στο πεδίο των 20 αριθμών, το Σύστημα θα δημιουργήσει ένα σύστημα με τυχαία επιλογή 15 αριθμών 1-45 και έναν (1) τυχαίο αριθμό 1-20 (σύνολο στηλών δελτίου 118). Επισημαίνεται ότι ο επιλεγμένος αριθμός από την περιοχή (1 – 20) δηλώνει πλήθος επιθυμητών αριθμών ΤΖΟΚΕΡ και όχι συγκεκριμένο αριθμό.

ΤΖΟΚΕΡ -ΟΠΑΠ : ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΛΤΙΟΥ

Μπορείτε να ξαναπαίξετε, εύκολα και γρήγορα, οποιοδήποτε από τα δελτία που έχετε καταθέσει στο παρελθόν.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα «Ιστορικό» και επιλέξτε «Δελτία Τζόκερ» για να δείτε τα προηγούμενά σας δελτία. Εντοπίστε το δελτίο που θέλετε να ξαναπαίξετε και πατήστε στην επιλογή «Επανάληψη δελτίου» για να κάνετε άμεσα κατάθεση, διατηρώντας όλες τις επιλογές του αρχικού δελτίου.