Τους εκτελεστές του Βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα αναζητά από χθες το βράδυ η αστυνομία, καθώς η υπόθεση περιπλέκεται από νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στον νεκρό βρέθηκαν δύο βελγικές ταυτότητες, με διαφορετικά στοιχεία η καθεμία, και οι αρχές δεν έχουν πιστοποιήσει μέχρι στιγμής αν κάποια από τις δύο είναι γνήσια ή αν και οι δύο είναι προϊόντα πλαστογραφίας.

Τα δακτυλικά του αποτυπώματά έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στις βελγικές αρχές και αναμένονται οι απαντήσεις.

Πηγές μεταφέρουν ότι η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος κατέθεσε σε κατάστασή σοκ στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα επιλήψιμο για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε μπορούσε να σκεφτεί κάποιον που να έχει λόγο να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

Κατά την ίδια, είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, μαζί με το παιδί τους, ώστε ο Βέλγος να εργαστεί στην Ελλάδα.

Το σπίτι όπου διέμεναν στη Βούλα είχε νοικιαστεί μέσω πλατφόρμας Airbnb και το αυτοκίνητό του είχε πινακίδες Ζυρίχης. Ο 45χρονος δήλωνε έμπορος λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν τη σορό, βρήκαν στα ρούχα περίπου 1.000 ευρώ σε μετρητά.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του άνδρα έγινε την Παρασκευή λίγο μετά τις 22:00.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Δωδεκανήσου και όταν τον είδαν να πλησιάζει στην είσοδο, τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι –και μόνο στο κεφάλι- με εννιάρι πιστόλι.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί ψάχνουν για μαρτυρίες και κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή.