Ξεσπά η χήρα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα, μετά την την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος του επιχειρηματία.

Η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, επικοινώνησε με τη χήρα του άτυχου επιχειρηματία που σε κατάσταση σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.

Επίσης, ο αδελφός του θύματος Νίκος Γραικός, είπε στη δημοσιογράφο πως οι προσευχές του έπιασαν τόπο και πως αν δεν ήταν η εκπομπή και ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, κανείς δεν θα μάθαινε την αλήθεια.

Ο Δημήτρης Γραικός, που είχε εξαφανιστεί εδώ και τρία χρόνια, βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Ειδική μονάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρεται να εντόπισε το αυτοκίνητο με εξοπλισμό που ανιχνεύει μέταλλα. Μετά από αυτό, ο έμπορος ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Ο Δημήτρης Γραικός με την σύζυγό του, Δέσποινα
Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό, ότι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, είχε οικονομική συναλλαγή στην επιχείρησή του.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο Δημήτρης Γραικός είχε φύγει από το σπίτι τους στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση αυτή φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ.