41 πρωτοετείς φοιτητές Πανεπιστημίων από όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα λάβουν υποτροφίες συνολικού ύψους 620.000 ευρώ – Διαβάστε αναλυτικά.
Στο πλευρό των νέων που θέλουν να σπουδάσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά η , παρέχοντας υποτροφίες συνολικού ύψους 620.000 ευρώ σε πρωτοετείς φοιτητές.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του εν λόγω προγράμματος, η COSMOTE προκηρύσσει 40 υποτροφίες ύψους 15.000€ -η καθεμία- για πρωτοετείς φοιτητές όλων των σχολών, μια υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους 20.000€ για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ και δωρεάν τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα έτη σπουδών των υποτρόφων.

«Εδώ και δεκαέξι χρόνια είμαστε δίπλα στους νέους, που θέλουν να σπουδάσουν και να προοδεύσουν, επενδύοντας στο μέλλον τους. Κάθε χρόνο, η πορεία των Υποτρόφων μας, όχι μόνο σε ακαδημαϊκό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, μας συγκινεί και μας δικαιώνει. Τα παιδιά αυτά επιλέγουν να μην μείνουν στο πρόβλημα, αλλά να εστιάσουν στη λύση. Να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, παραδίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.cosmote-scholarships.gr, έως και τις 2 Οκτωβρίου 2017. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα των Υποτροφιών.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE εντάσσεται στις δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ και στα 16 χρόνια της ιστορίας του, έχει απονείμει 581 υποτροφίες συνολικής αξίας άνω των 4,4 εκατ. ευρώ.

protothema.gr