ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ

Ο , ο εφευρέτης, μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος μηχανικός, συνέβαλε σημαντικά στην επιστήμη και οι ανακαλύψεις του, καθώς επίσης και η θεωρητική εργασία του αποτέλεσαν τη βάση για την εφαρμογή του σημερινού συστήματος εναλλασόμενου ρεύματος.

Η ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο , μία εικόνα στην οποία αναγραφόταν: «Κάνεις ό,τι θέλεις και κάποιους τους πονάει» και από κάτω το όνομα του σπουδαίου εφευρέτη.

Προφανώς η πρώην βουλευτής δεν κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη φράση δεν ήταν κάποιο γνωμικό του Τέσλα, αλλά στίχος τραγουδιού του ελληνικού ποπ συγκροτήματος, «». Ο στίχος ανήκει στο τραγούδι «Κάποιους τους πονάει».

Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media και η πρώην βουλευτής συνειδητοποιώντας το λάθος που έκανε, έσβησε την ανάρτησή της.

1108RAXIL (1).jpg

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Zeraw, ο οποίος ανέβασε μία νέα φωτογραφία στην οποία αναγραφόταν ένας άλλος στίχος τραγουδιού τους και από κάτω το όνομα του Τόμας Έντισον.

H νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

Ακολούθησε μία νέα ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή. Η πρώην βουλευτής ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Ξεσκεπάζω τις βρωμιές και αυτό σας ενοχλεί», το οποίο υπέγραψε κιόλας για να μην γίνει ξανά κάποια παρανόηση.

1108RAXIL (2).jpg