Δεύτερη έξοδος βουλευτή σήμερα από το Ποτάμι, αφού λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Γιώργου Αμυρά, πριν από λίγο την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γρ. Ψαριανός εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους υποστηρικτές του κόμματος και προσθέτει: «Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Ψαριανού:

«Λοιπόν Φίλοι μου,

σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με το Ποτάμι, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.

Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χούντας.

Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός

βουλευτής β’ Αθήνας

με Το Ποταμι

Ανεξάρτητος από σήμερα».