Ανω κάτω κυβέρνηση-αντιπολίτευση για τον περίφημο -ασυδοσία!!!

Αυξάνει η ΝΔ την κοινοβουλευτική πίεσή κατά του . Μετά τη χθεσινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραγκούνη, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, σήμερα οι «γαλάζιοι» «βομβάρδισαν» με καταθέσεις νέων ερωτήσεων.

Την πρώτη κατέθεσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, με θέμα «επικίνδυνοι κακοποιoί ελέυθεροι στους δρόμους» ζητώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσει εάν σκοπεύει «να καταργήσει τον επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και εάν η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα συνεχίσει να προστατεύει τα δικαιώματα των βαρυποινιτών και όχι την ασφάλεια των πολιτών».

Η δεύτερη ερώτηση υπογράφεται από 32 της ΝΔ και απευθύνεται στους υπουργούς Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ζητώντας τους να απαντήσουν «πόσοι αλλοδαποί κακοποιοί έχουν αποφυλακιστεί με το ν. 4322/2015; Πόσοι εξ΄ αυτών έχουν απελαθεί; Και εάν δεν έχουν απελαθεί με ποιά αιτιολογία η Κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στην άμεση απέλασή τους;», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:   Παλαιό Φάληρο: Ερευνα για ποινικές ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ.

Στην ερώτηση τους, μάλιστα, οι βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αποφυλακιστεί με το  150 σκληροί αλλοδαποί κακοποιοί, πολλοί εκ των οποίων συνεχίζουν την δράση τους με πρόσφατο παράδειγμα την χθεσινή απόπειρα ένοπλης ληστείας στο παλαιό Φάληρο.

Κράτα το