Ριζικές αλλαγές στη δομή της δρομολογεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος , τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η «Αυγή», αφορμή στάθηκαν οι που διαπιστώθηκαν στα δικαιολογητικά που κατέθεσαν στον διαγωνισμό που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. για την διανομή των διαβατηρίων.

Παράλληλα με τις διοικητικές αλλαγές στην «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ», προχωρά ήδη διοικητικός έλεγχος ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω οι ευθύνες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ., προυπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:   Παππάς: Θα επιστρέψουμε τα χρήματα στους καναλάρχες που απέκτησαν τις άδειες

Κομβικό σημείο της στρατηγικής του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είναι η επιλογή νέου Δ.Σ. να συνδυαστεί με την κατάρτιση business plan της εταιρείας, στόχος του οποίου θα είναι τα ΕΛ.ΤΑ. να σε πυλώνα του τομέα των ταχυμεταφορών και της ταχείας, αποτελεσματικής και ασφαλούς αποστολής μικροδεμάτων στην ελληνική επικράτεια, θέτοντας παράλληλα οριστικό τέρμα στις κακοδαιμονίες και τις κατεστημένες καταστάσεις του παρελθόντος.