Ο Μητσοτάκης μοιράζει VOUCHER! ΑΙΤΗΣΗ ONLINE για τα 150 στο gov.gr – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2022 -Προσλήψεις

ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ VOUCHER!

430
SHARES
915
VIEWS

Ο Μητσοτάκης μοιράζει ! ΑΙΤΗΣΗ ONLINE για τα 150 στο gov.gr – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Τον σκόπελο της ακρίβειας προσπαθούν να περάσουν τα νοικοκυριά με τα επιδόματα για φθηνότερες διακοπές. Μετά τον Κοινωνικό Τουρισμό και το Nort Evia – Samos Pass, ανοίγει το Σάββατο 16 Ιουλίου η ειδική πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», με τους δικαιούχους να λαμβάνουν voucher 150 ευρώ για φθηνότερες διακοπές. Όχι πως αρκούν, την ώρα που τα ακτοπλοϊκά/ αεροπορικά και τα καύσιμα έχουν εκτοξευτεί.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας! ΑΙΤΗΣΗ ONLINE- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2022 : ΑΦΜ ΣΗΜΕΡΑ 1,2 13.07.2022- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ ΠΛΗΡΩΜΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Από τις 16 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω του vouchers.gov.gr, ώστε έπειτα από έλεγχο με βάση εισοδηματικών κριτηρίων να κληρωθούν για να λάβουν την ψηφιακή επιταγή των 150 ευρώ.

 • Η χρήση του voucher γίνεται αποκλειστικά για τη διαμονή και το ποσό αυξάνεται στα 200 ευρώ αν πρόκειται για ΑΜΕΑ ή οικογένειες ΑΜΕΑ. Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο και έχει ημερομηνία λήξης τον Ιούνιο του 2023.
 • Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η εξαργύρωση των 150 ευρώ μπορεί να γίνει σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας και την ίδια στιγμή οι ξενοδόχοι θα μπορούν άμεσα να λάβουν τα χρήματα.

Εναλλακτικός τρόπος για αίτηση

Αν δεν επιθυμείτε να μπείτε στην εφαρμογή για να κάνετε αίτηση συμπληρώνοντας το email σας και το κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να κάνετε και μέσω ΚΕΠ, με τα ίδια στοιχεία.

Πώς κάνετε αίτηση για τον «Τουρισμό για Όλους»

 • Μπαίνετε στο vouchers.gov.gr με τους κωδικούς Taxisnet.
 • Μετά την είσοδο στην εφαρμογή, καταχωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια πιστοποιείτε.
 • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά
  αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
 • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
 • Καταχωρίζετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Σε περίπτωση ύπαρξης αναπηρίας ποσοστού άνω του 67%, του/της υπόχρεου σε φορολογική δήλωση ή/και τέκνων αυτών, όπως έχει δηλωθεί κατά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης έτους 2020, εμφανίζονται προς συμπλήρωση και τα κάτωθι πεδία για τον/την υπόχρεο ή/ και τα τέκνα αυτού/αυτής: Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) ή προσωρινός Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) (Π.Α.Μ.Κ.Α.) ή Προσωρινός Αριθμός Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑ.Α.Υ.Π.Α.).

Στην περίπτωση εγκεκριμένης αίτησης δεν επιτρέπεται ανάκληση ή η υποβολή δεύτερης αίτησης.

Για τον πρώτο κύκλο («Τουρισμός για Όλους 2022») η αίτηση μπορεί να υποβληθεί, μέσω της ειδικής εφαρμογής της παρ. 3 του άρθρου 1 της παρούσας, που δημιουργείται από την ΚτΠ Μ.Α.Ε.

Ο Μητσοτάκης μοιράζει VOUCHER! ΑΙΤΗΣΗ ONLINE για τα 150 στο gov.gr – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 2022 -Προσλήψεις – Τρέξτε να προλάβετε!

Μετά τα μέσα Αυγούστου όπου αναμένεται ότι θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες για 80.000 θέσεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής σειρά παίρνουν οι διαδικασίες για την προκήρυξη πρόσληψης 3.700 νοσηλευτών – παίρνουν αυξημένη μοριοδότηση όσοι δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας – καθώς και για άλλες 4.000 θέσεις στους ΟΤΑ όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Θάνος Παπαϊωάννου.

Να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Λίγες μέρες πριν, στις 4 Ιουλίου ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, από τα Χανιά, δήλωνε:

“Αυτή τη στιγμή η προκήρυξη των 4.000 θέσεων νοσηλευτών ήδη βρίσκεται στο ΑΣΕΠ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και αφορά στο σύνολο της κάλυψης των θέσεων που έχει ζητήσει το νοσοκομείο Χανίων. Αντίστοιχα θα βγει προκήρυξη των 700 γιατρών.

Εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα στις στοχευμένες ειδικότητες γιατί ήδη στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν βγει αυτές οι ειδικότητες αλλά έχουν χαρακτηριστεί άγονες οπότε με κίνητρα που επεξεργάζεται η Αναπληρώτρια Υπουργός θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για να καλυφθούν οι θέσεις όπου υπάρχουν κενά.

 • Ωστόσο ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) έκανε γνωστό ότι χρειάζεται περίπου ενάμισης χρόνος από την ώρα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα για τους υποψήφιους.
 • Δεσμεύτηκε πάντως ότι μέσα στους επομένους 6 με 12 μήνες θα έχει μειωθεί κατά 1/3 η διάρκεια των διαδικασιών.
 • Ανέφερε ότι μεγάλο πρόβλημα στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ αποτελεί ο αριθμός του προσωπικού, με τον Οργανισμό να μετρά 280 άτομα.
 • Τόνισε επίσης ότι πρέπει να αλλάξει και το πληροφοριακό σύστημα. Πρόσθεσε ότι ευελπιστεί ότι με την αλλαγή της νομοθεσίας η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Power Pass: Αναρτήθηκαν τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι

Έως 15/7 οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2022 ΟΠΕΚΕΠΕ- Πότε πληρώνονται οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΑΜΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Επόμενο Άρθρο