Τα πολύ καλά λόγια πολλών ανθρώπων για το Σκαϊ και το πρόσωπο σας κύριε Αυτιά καθώς και οι γρήγορες λύσεις που έχετε δώσει ως τώρα σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις , με έκαναν να πάρω το θάρρος να σας στείλω αυτό το μήνυμα.

Πρόσφατα ήμουν στη Ρόδο φιλοξενούμενη από την φίλη μου την Αναστασία Μαιλλη και βρέθηκα αντιμέτωπη με το πολύ μεγάλο πρόβλημα της φίλης μου.

Χήρα που περιμένει περισσότερα από 4 χρόνια να πάρει την σύνταξη της .

Με δάκρυα στα μάτια μου μίλησε για την μεγάλη αναμονή της σύνταξης της και ποσό δύσκολο είναι να ζει κανείς με 345,6 ευρώ το μήνα σύνταξη προσωρινή που της δώσανε έχοντας να πληρώσει 160 ευρώ ενοίκιο σπιτιού κάθε μήνα και την δόση δανείου 100 ευρώ που της άφησε ο σύζυγος.

Και με τα υπόλοιπα να μπορεί να ζήσει !!!

Βλέποντας την απελπιστική αυτή κατάσταση της και έχοντας μεγάλη απορία για την τόσο μεγάλη αναμονή πήγα η ίδια στο ΙΚΑ της Ρόδου για να το ψάξω Και να βοηθήσω μια απελπισμένη φίλη !

Εκεί αντιμετώπισα έναν αδιάφορο προϊστάμενο που μου είπε πως δεν μπορεί να δίνει εξηγήσεις στον οποιοδήποτε ,πως είναι η περίπτωση της μοναδική στη Ρόδο , και πως όταν δοθεί εντολή εκ των άνωθεν θα την ενημερώσει και πως ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτε !!!

Λυπήθηκα παρά πολύ.

Και δεν ξέρω πως αλλιώς να βοηθήσω αυτή την απελπισμένη γυναίκα.

Η απόφαση σύνταξης προσωρινής έχει εκδοθεί από 3-5-2017 με το ποσο των 345,6
Δεν γνωρίζω γιατί είναι η μοναδική περίπτωση στη Ρόδο και γιατί η ίδια θα πρέπει να υποφέρει τόσο

Σας παρακαλώ ερευνήσετε την υπόθεση αυτή.

Ως μοναδική περίπτωση στις συντάξεις χηρείας όπως είπε ο Προισταμενος
Βοηθήστε μια απελπισμένη
Είστε η μοναδική ελπίδα μας

Διότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να βάλει δικηγόρο ώστε να το ψάξει
Σας ευχαριστώ και ελπίζω σε μια πολύ σύντομη λύση

Μετά τιμής
Κληματσιδα Ευαγγελία