: Νέες κόντρες ξεσηκώνει το χωριό – 16/12/2019 – Τι θα δούμε σήμερα. Ανακατέματα και συγκρούσεις ανάμεσα και σε φίλους προκαλούν ανεξέλεγκτες εξελίξεις στο δημοφιλές σίριαλ του ANT1.

 Άγριες μέλισσες επεισόδιο 46 -Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά «». Η Δρόσω παλεύει καθημερινά με τα συναισθήματα που αρχίζει να νιώθει για τον Νικηφόρο, Ξέρει πώς είναι ένας απαγορευμένος έρωτας τον οποίο δεν θα μπορέσει ποτέ να ομολογήσει σε κανέναν αλλά και δεν θα μπορέσει ποτέ να ζήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv στα προσεχή επεισόδια όλα αλλάζουν. Όλα ξεκινούν όταν ο Νικηφόρος περνάει δύσκολες στιγμές τόσο στον γάμο του με την Ασημίνα όσο και στο σπίτι με τον πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42 – Τρέιλερ 9/12

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 46 : Νέες κόντρες ξεσηκώνει το χωριό – 16/12/2019 : Τι θα συμβεί απόψε

Η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη καθώς βρίσκεται στη μέση της διαμάχης του πατέρα του με τις αδελφές Σταμίρη σε ό,τι αφορά τα χωράφια τους που βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη. Ο νεαρός, που είχε συνηθίσει σε μια άλλη ζωή και είχε τελείως διαφορετικά όνειρα, αναγκάζεται να μείνει στο Διαφάνι προκειμένου να ζήσει μαζί με την Ασημίνα. Όμως ο Νικηφόρος λυγίζει και η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος, το οποίο θα φέρει την αρχή των κακών για όλους και πολύ περισσότερο την κρίση στον γάμο του.

Όταν, λοιπόν, έχει έναν ακόμη καβγά στο σπίτι, φεύγει αναζητώντας λίγη ηρεμία. Βρίσκεται σε μία πολύ αδύναμη στιγμή και τότε η Δρόσω είναι δίπλα του. Εκείνη δεν μπορεί πια να ελέγξει όσα νιώθει και πέφτει στην αγκαλιά του γνωρίζοντας αλλά μην υπολογίζοντας το πόσο μπορεί να πληγώσει την αδελφή της. Νικηφόρος και Δρόσω βρίσκονται έρμαια των συναισθημάτων τους και καταλήγουν να περνούν στιγμές πάθους κάνοντας έρωτα. Κανείς από τους δύο αργότερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο και νιώθουν τρομερές ενοχές και τύψεις απέναντι στην Ασημίνα, η οποία μόνο αγάπη και φροντίδα τους προσφέρει.

Αγριες μέλισσες σήμερα 9/12 : Ανω κάτω οι οικογένειες ! Η Πηνελόπη και ο Δούκας

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 46 -Η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους είναι τρομερά αμήχανη, καθώς και οι δύο γνωρίζουν πως αν αποκαλυφθεί τι έκαναν θα καταστρέψουν τη σχέση τους με την οικογένεια τους μια για πάντα. Η Δρόσω φοβάται μήπως χάσει τις αδελφές της, οι οποίες αποτελούν για εκείνη το μοναδικό στήριγμα στη μικρή κοινωνία που ζουν. Άλλωστε, το μυστικό της δολοφονίας του Σέργιου θα τις ενώνει για πάντα, θα καταφέρουν, όμως, ο Νικηφόρος και η Δρόσω να κρατήσουν τις ισορροπίες ή οι εξελίξεις θα τους προλάβουν και η μοιραία στιγμή τους θα αποκαλυφθεί;

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο.

Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του; Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση, το βράδυ, στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης τους. Το ίδιο βράδυ, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν.

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 44 : Τρέιλερ και ανατροπές σήμερα 11/12/2019

Άγριες μέλισσες spoiler : ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ … που σοκάρουν !

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 45 : Τρέιλερ σήμερα 12/12/2019