Μπάγια Αντωνοπούλου – ΑΝΤ1: Παρελθόν από τον ΑΝΤ1 η Μπάγια Αντωνοπούλου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου.

«Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ενημερώθηκε το απόγευμα από το τηλέφωνο», είπε ο δημοσιογράφος.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ύστερα από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη.

Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι άρρωστη και θα επιστρέψει μόλις συνέλθει στη συνέχεια παραδέχθηκε εμμέσως την ένταση που υπήρξε ματαξύ τους και ακολούθως έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα.

Οι φήμες, στη συνέχεια, ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στον ΑΝΤ1 και να απορροφάται σε κάποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, πιθανότατα ψυχαγωγική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος βρέθηκε εκτός, όπως γράφει το iefimerida.gr