Σε μία απόφαση που θα συζητηθεί προχώρησε ο ο οποίος ξεκαθάρισε στους διαγωνιζόμενους της ομάδας του ότι από εδώ και πέρα στο δεν θα μπορούν να τραγουδούν κομμάτια σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, εκτός των ελληνικών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός δικαιολόγησε την άποψή του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο νικητής του talent show θα απευθυνθεί στο ελληνικό κοινό και γι’αυτό πρέπει να εστιάσει στα κομμάτια με ελληνικό στίχο.

«Εγώ τα είπα χθες στους δικούς μου, τους είπα ότι είμαι δημοκρατικός για τελευταία φορά για κάποια ξένα τραγούδια και από εδώ και πέρα μόνο ελληνικά. Είμαστε στο ελληνικό , θέλουμε το παιδί που θα βγει να τραγουδάει ελληνικά και να απευθυνθεί στο κοινό της χώρας μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ξένα τραγούδια, απλώς αυτό είναι το ζητούμενο παραπάνω. Γιατί τη μεγάλη επιτυχία έτσι θα την πάρεις. Με τον ελληνικό στίχο», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«’Οχι ότι έχουμε κάποιο θέμα με τον ξένο στίχο!», του είπε ο . Ο τόνισε, ότι ο ελληνικός στίχος δυσκόλεψε τον διαγωνιζόμενο και ότι αν έλεγε το ίδιο κομμάτι στα αγγλικά, «θα το έσκιζε».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακούω και αγγλικά τραγούδια». «Ναι, μην είμαστε δογματικοί», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τότε ο Μπάμπης Στόκας απάντησε: «Να πάνε στο αγγλικό τα παιδιά! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».