Καλεσμένος την Κυριακή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε δημοσίως χωρίς καμία αναστολή για τον εθισμό του στον τζόγο, το ποτό, αλλά και το πώς κατόρθωσε να ξεφύγει μετά την μεγάλη οικονομική του καταστροφή.

«Είχα ένα πάθος στον τζόγο. Αφού καταστράφηκα λέω το σταματάω. Έχασα αρκετά χρήματα. Ήταν δική μου επιλογή, δεν ενόχλησα κανέναν, δεν έφερα σε δύσκολη θέση κανέναν, οπότε μια χαρά όλα. Κάποια στιγμή σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα σε καζίνο, μετά σε ένα δεύτερο, σε ένα τρίτο. Το γούσταρα πάρα πολύ, αυτή η αδρεναλίνη, αυτή η αγωνία, αυτό το άγχος, αυτή η αυτοκαταστροφή, όλα αυτά μου πηγαίναν πολύ και μου δημιουργούσαν και έμπνευση στη δουλειά μου, ήταν οξυγόνο. Δεν μετανιώνω. Ήταν μια εμπειρία για μένα», είπε ο σκηνοθέτης και συνέχισε:

«Παλιότερα είχα άλλο πάθος, το ποτό, έπινα πολύ. Δεν έπινα από το πρωί βέβαια όπως πολλοί. Συνήθως έπινα μετά τις επτά το βραδάκι και συνέχιζα στα μπουζούκια. Γιατί πήγαινα σε δύο – τρία μπουζουξίδικα κάθε βράδυ, δύο – τρία μπουκαλάκια να υπάρχουν. Εγώ έπινα το ένα, τα υπόλοιπα τα άφηνα στους υπόλοιπους. Αλλά και εκεί κατόρθωσα και ξέφυγα. Εκεί με έσωσε η Δήμητρα γιατί αυτή τη στιγμή θα ήμουν αλκοολικός».