Σχεδόν όλη η ομάδα τα «έχωσε» στον γιατί «το παίζει αρχηγός» και δεν φέρεται «ομαδικά» – Αποχώρησε η Σόφη Πασχάλη.

Επεισόδιο αποκαλύψεων ήταν το χθεσινό στο καθώς οι τηλεθεατές επιτέλους έμαθαν τι ήταν αυτό που κάνει ο , ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού στο κοινό, και τους εξοργίζει.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο του Νησιού, όπου ανακοινώθηκε ότι από τους Διάσημους αποχωρεί η Σόφη Πασχάλη, το πρόβλημα με τον Ντάνο είναι πως θέλει να το παίζει αρχηγός, αλλά δεν φέρεται ομαδικά. Όπως είπαν χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σόφη Πασχάλη και ο Στέλιος Χανταμπάκης κυρίως, ο αρκετές φορές έχει «συλληφθεί» από τους συμπαίκτες του να μην φέρεται ομαδικά, ενώ αφέθηκαν υπονοούμενα πως με δική του πρωτοβουλία κάποιοι παίκτες έφαγαν κρυφά από τους άλλους. Μεταξύ των επιχειρημάτων που ακούστηκαν ήταν και το ότι του αρέσει να πηγαίνει πάντα πρώτος, παντού και σε σχετική υπόδειξη, απάντησε πως ήταν «πάντα αρχηγός».

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017-SKAI: Στα "μαχαίρια" οι διάσημοι λίγο πριν την αποχώρηση

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο ίδιος ο πάντως απάντησε στις κατηγορίες, τονίζοντας πως η πείνα τους επηρεάζει πολύ τα νεύρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχώς παρεξηγήσεις, ενώ δεν δίστασε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όποτε χρειάστηκε: «Δεν θα καθίσω να αναιρέσω τις αξίες που έχω σαν άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα, οι χθες έχασαν ένα ακόμα αγώνα, αυτή τη φορά με έπαθλο ένα κλαμπ σάντουιτς, το οποίο απόλαυσαν οι , που ήρεμοι, χορτασμένοι και γελαστοί, παρακολούθησαν τους αντιπάλους τους να «σφάζονται».

Πάντως το επεισόδιο έκρυβε και ένα πολύ έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου από τους , που λύγισε και έκλαψε με λυγμούς όταν αναφέρθηκε στους δικούς του ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα.

SURVIVOR: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ