Ο έρωτας είναι κάτι υποκειμενικό. Ας το παραδεχθούμε. Και, σίγουρα, έχει πολλούς τρόπους να εκδηλώνεται και να βγαίνει στην επιφάνεια.

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη

Ενώ λοιπόν περιμένουμε τα αποτελέσματα της σημερινής αποχώρησης για να δούμε αν θα δικαιωθεί ο ο οποίος υποστηρίζει ότι θα φύγει ο ή ο ο οποίος αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει η Σάρα, ας χαλαρώσουμε λίγο και ας μιλήσουμε για έρωτα.

Ας γυρίσουμε λοιπόν λίγο στα χρόνια του δημοτικού. Όχι τα σημερινά, τα δικά μας. Χρόνια όμορφα κι ευτυχισμένα που όταν ένα αγοράκι ερωτευόταν ένα κοριτσάκι ο τρόπος που διάλεγε να το εκφράσει δεν ήταν και τόσο ρομαντικός. Αντιθέτως. Μάλλον θα το πείραζε, θα το έσπρωχνε, θα έδειχνε την αντιπάθειά του. Επιφανειακά βεβαίως επειδή δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τα αισθήματά του.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017: Ο ποδοσφαιριστής που πέφτει μέσα στις προβλέψεις του (ΦΩΤΟ)

Μην κάνετε ότι δεν σας θυμίζει κάτι. Κλασσική περίπτωση . Ο γοητευτικός Κινέζος επιχειρηματίας, με πλούσια γκάμα φωτογραφιών δίπλα σε σπουδαίες μορφές της πολιτικής ζωής του τόπου, όπως ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιάννης Μπουτάρης, όσο κι αν ντρέπεται να το παραδεχθεί είναι ξεκάθαρο ότι έχει ερωτευθεί παράφορα την .

Γι’ αυτό από την ώρα που βγήκε προτεινόμενος δεν μπορεί να το πιστέψει και χτυπιέται. ξέρει ότι κινδυνεύει να την χάσει για πάντα. Ας ελπίσουμε να μην είναι το όνομά του αυτό που θα ακουστεί σήμερα από τα και τα παιδιά να έχουν ακόμα μία ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους:

Την ημέρα που μιλάς στους φίλους για εκείνη:

Όταν είσαι έτοιμος να κάνεις τα πάντα για να την ξαναδείς:

Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις να λες το όνομά της:

Ακόμα κι αν εκείνη υποκρίνεται ότι δεν ξέρει το δικό σου:

Κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα καυγάδες:

Και να προσπαθείς να πείσεις τους φίλους ότι δεν την θες πια:

Όσο όμως κι αν υποκρίνεσαι:

Στο τέλος ομολογείς τα συναισθήματά σου, ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν θα καταλάβει κανείς: