«Τρώγονται» οι που βλέπουν την ομάδα να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό – Με εντάσεις το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού όπου κάποιος θα αποχωρήσει.

Πάθη φαίνεται πως έχει ξεσηκώσει ο στο καθώς, από την στιγμή που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, συγκεντρώνει τα πυρά τόσο των συμπαικτών του, όσο και των αντιπάλων!

Για μια ακόμα φορά, το πηγαδάκι τον στην παραλία τους είχε στόχο τον παίκτη που αυτοί είχαν «δώσει» στους την πρώτη εβδομάδα του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι απανωτές ήττες πάντως και οι υποψηφιότητες για αποχώρηση έχουν χαλάσει το κλίμα και στην ομάδα των Διάσημων, όπου καθημερινά γίνονται συζητήσεις για διπρόσωπους παίκτες, κλίκες και υποκριτές.

Διαβάστε επίσης:   Survivor 2017 - Αφρική: Η απίστευτη απάντηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αγώνα επάθλου, που χθες ήταν επικοινωνίας, κέρδισαν και πάλι οι Μαχητές, πάλι με σκορ 10-9. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα για τους Διάσημους αγωνίστηκαν μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο , παρά το γεγονός πως εκείνη ήταν που τον υπέδειξε ως υποψήφιο και έκτοτε έχουν τσακωθεί πολλές φορές. Έχασαν πάντως από την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο – Πρίαμο που έδωσαν στην ομάδα τους την ευκαιρία να δει μηνύματα φίλων από την Ελλάδα.

SURVIVOR: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=pUkhbdEEDac»]