: Όσο περνούν οι ημέρες αποδεικνύεται πως η στρατηγική των παικτών στην ομάδα των διασήμων τους έχει στοιχίσει σε δύναμη και ικανούς παίκτες στο . Μπορεί να κέρδισαν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, όμως συνολικά το τελευταίο διάστημα χάνουν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο.

Είναι ενδεικτικό πως στο αγώνισμα της Κυριακής έφτασαν να χάνουν με 9-3, ενώ από τις πέντε συνολικά νίκες που πραγματοποίησαν, οι τρεις ήρθαν έπειτα από υπερπροσπάθεια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Οι γυναίκες της ομάδας αποδείχτηκαν εχτές πολύ κατώτερες των περιστάσεων, χάνοντας κάθε τους αναμέτρηση με τις Σάρα και Ελισάβετ. Μάλιστα, όπως σημειώνει το news247.gr, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολογήθηκε μετά τον αγώνα για την απραξία της, τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί τόσο που χάθηκε το έπαθλο, όσο το γεγονός πως δεν πήρε ούτε έναν βαθμό για την ομάδα της.

Διαβάστε επίσης:   Survivor Greece 2017: Νέες κλίκες και έριδες

Ο μεγάλος όμως αγώνας είναι εκείνος της Δευτέρας, ο οποίος και θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα αναγκαστούν να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας και εν συνεχεία αποχώρησης από το παιχνίδι. Το τρέιλερ του καναλιού δείχνει πως το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα διαφορετικό. Μια μεγάλη δοκός με τους παίκτες να στέκονται από κάθε πλευρά σπρώχνοντας προκειμένου να εκτοπίσουν τον αντίπαλό τους και να ρίξουν τον κουβά του με το νερό.