: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Σαρβάιβορ 20/6.

Μάχη ασυλίας και απόψε στον Άγιο Δομίνικο με τις δύο ομάδες να δίνουν τον δεύτερο αγώνα τους! Ποιος κερδίζει;

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία μπαίνει στην τελική του ευθεία και η μάχη της ασυλίας σήμερα θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Η Άσπρη ομάδα πήρε την πρώτη νίκη για την ασυλία με το εμφατικό 10-5 και σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να… τελειώσει την δουλειά, αναφέρει το newsbomb.gr.

Από την άλλη, η Μαύρη ομάδα είναι με την πλάτη στον τοίχο και θα παίξει τα ρέστα της για να μην μείνει με αριθμητικό μειονέκτημα λίγο πριν την τελική ευθεία.

Ο σημερινός στίβος μάχης είναι πάρα πολύ γρήγορος με χαμηλά εμπόδια ενώ υπάρχει ένας ιδιόμορφος στόχος, που αναμένεται να δυσκολέψει πάρα πολύ τους παίκτες των δυο ομάδων.

SURVIVOR GREECE 2019: Ποιος θα κερδίσει

To τελευταίο αγώνισμα ήταν γυναικεία υπόθεση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα για την πολυπόθητη ασυλία.

: Άσπρη και μαύρη ομάδα πάλεψαν κυριολεκτικά σε έναν αγώνα με ένταση και ανατροπές. Η μαύρη ομάδα έδειξε να ζορίζεται στην αρχή, όμως τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν με συχνή μάχη στήθος με στήθος.

Ο αγώνας απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία αλλά και αντοχή, αφού χρειαζόταν να κολυμπήσουν, να περάσουν εμπόδια και να δημιουργήσουν σωστά ένα πάζλ πριν τον τελικό στόχο.

SURVIVOR GREECE 2019: Μεγάλη μάχη και σήμερα

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 10-5, ένα double σκορ, και ο τελευταίος αγώνας έγινε μεταξύ Δήμητρας για την μαύρη ομάδα και Σεντά για την άσπρη ομάδα. Η ηττημένη παίκτρια ήταν εμφανώς στεναχωρημένη που δεν μπόρεσε να κρατήσει ζωντανή την ομάδα της και να τους δώσει την ελπίδα ανατροπής.

Ποια ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα για την απόκτηση της ;

Τη νίκη πήρε η Σεντά για την άσπρη ομάδα με τους συμπαίκτες της να πανηγυρίζουν, αναφέρει το gossip-tv.gr.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο επεισόδιο του καθώς οι δύο ομάδες διαγωνίζονται για την ασυλία.

Μια που θα είναι τεράστιας σημασίας, μόλις μία εβδομάδα πριν από τον ημιτελικό της 28ης Ιουνίου. Η λευκή ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας και όπως φαίνεται από το τρέιλερ, η μάχη στο σημερινό επεισόδιο είναι μεγάλη.

SURVIVOR GREECE 2019: Η μαύρη ομάδα

Στην μαύρη ομάδα υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει πως οι παίκτριες είναι εξουθενωμένες από τα αγωνίσματα. Η ήττα από την λευκή ομάδα έχει επηρεάσει αρκετά, όμως στο σημερινό αγώνισμα οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα για την πολυπόθητη νίκη, αναφέρει το iefiemrida.gr.