Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αλλά κάποιες φορές το καλό αργεί να γίνει. Στην περίπτωση του , ο κινήθηκε κάπου ανάμεσα. Δηλαδή, ξεκίνησε με ικανοποιητικά αλλά όχι εντυπωσιακά ποσοστά και σταδιακά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αγγίζοντας χθες το ονειρικό 54,5%!

Και αν αυτό είναι ένα ποσοστό που αρκετοί έχουν καταφέρει στο παρελθόν να φτάσουν και να ξεπεράσουν ίσως, για την όπως έχει διαμορφωθεί στην ελληνική τηλεόραση του 2016 -θεωρείται μεγάλη επιτυχία όταν φέρνεις πάνω από 20%- είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Πόσω μάλλον, όταν σημειώνεται σε ένα κανάλι που ο μέσος όρος στο σύνολο ημέρας κινείται πολύ χαμηλότερα -στο δυναμικό κοινό μονοψήφιος.

Όπως αναφέρει το zappit.gr Το χθεσινό επεισόδιο του The Voice, λοιπόν, συγκέντρωσε το 34,1% των τηλεθεατών στο γενικό και το 40,2% στις ηλικίες 15-44. Στην τελευταία ώρα προβολής του έμεινε σταθερά πάνω από το 50%. Ο ΣΚΑΪ κατάφερε με ένα talent show να εισβάλει στη μικρή ομάδα των «μεγάλων» καναλιών και να κερδίσει την prime time και την late night ζώνη δύο ημερών! Μη ρωτήσετε τι τηλεθέαση έκαναν χθες οι αντίπαλοι του the Voice…

Μυστικό της επιτυχίας…; Μήπως οι τρεις κύριοι και η μία κυρία που κάθονται στις τέσσερις καρέκλες;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE ΕΔΩ.