Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά χθες με τον τελικό του The Voice στον ΣΚΑΪ, με την Λεμονιά Μπέζα να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια για τη φετινή χρονιά μετα την ψήφισή της από το κοινό όπου την ανέδειξε μεγάλη νικήτρια.

Η νικήτρια του The Voice κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο κι ένα αυτοκίνητο! Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για άλλη μια χρονιά το τρολάρισμα του Καπουτζίδη, ο οποίος καυτηρίασε την εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια σε έναν τελικό, με ένα βίντεοκλιπ έπος.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, το γεγονός πως ο Κωστής Μαραβέγιας κέρδισε -με παίκτη του- για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και η ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη για το… τέταρτο The Voice το οποίο θα δούμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την επόμενη χρονιά.

Πώς κύλησε η βραδιά

H βραδιά ξεκίνησε με τις εμφανίσεις των 8 παικτών που είχαν περάσει στον τελικό. H Έλένα Παπαρίζου, μπορεί να είχε τους περισσότερους παίκτες στην τελική οκτάδα, ωστόσο οι coaches που είδαν τους παίκτες τους να περνάνε στην επόμενη φάση, ήταν οι Κωστής Μαραβέγιας και Σάκης Ρουβάς.

Οι οκτώ φιναλίστ

Η αρχική οκτάδα απαρτιζόταν από τους Αλέξης Πρεβενάς, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αριάδνη Νεοφύτου (Έλενα Παπαρίζου), Louis Παναγιώτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς), Ζάχος Καραμπάσης (Πάνος Μουζουράκης) και Μαρία Ιερωνυμάκη, Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας).

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις τους, στην τελική τετράδα πέρασαν οι:

  • Louis Παναγιώτου (Σάκης Ρουβάς)
  • Μαρία Ιερωνυμάκη (Κωστής Μαραβέγιας)
  • Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς)
  • Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας)