Τι θα δείτε ! επεισόδιο σήμερα, GNTM 2020 : Όλα τα ΝΕΑ – Η συγκλονιστική κατάθεση της Ασημίνας.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς , στο δικαστήριο, ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της; Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο, για να βγει το διαζύγιο.

Ο Παναγιώτης, όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις.

Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης.

Όμως, η κατάθεση της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση με τις εξελίξεις στις να είναι ραγδαίες.

Τι θα δείτε ! ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επεισόδιο σήμερα, GNTM 2020 : Όλα τα ΝΕΑ – H δοκιμασία με την πισίνα έφερε στα όριά της παίκτρια.

Για μια παίκτρια, η δοκιμασία του Bootcamp αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη αφού βουτώντας στην πισίνα, πανικοβλήθηκε και της κόπηκε η ανάσα. Όπως εξήγησε, ένα ατύχημα στο παρελθόν, ευθύνεται για το φόβο της.

Στο πρώτο Bootcamp του , σημειώνει το news247.gr, αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε μια πισίνα αναδεικνύοντας τα λευκά τους μαγιό. Ξαπλωμένοι πάνω σε ένα στρώμα ή καθισμένοι σε μια κουλούρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποκτήσουν μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι.

Παρ’ όλα αυτά για μια από τις κοπέλες η δοκιμασία απέκτησε ιδιαίτερα δύσκολο χαρακτήρα αφού δεν κατάφερε να κολυμπήσει στην πισίνα. Οι κριτές έσπευσαν να την ρωτήσουν εάν νιώθει καλά ενώ εκείνη εξήγησε πως στο παρελθόν είχε πάει να πνιγεί σε πισίνα, δικαιολογώντας τον φόβο της.

Η Βίκυ Καγιά, προκειμένου να την εμψυχώσει, στάθηκε κοντά της βοηθώντας την να ποζάρει.