Την πλέον αλγεινή εντύπωση δημιούργησε η στάση της πρωινής του τηλεοπτικού σταθμού που ακύρωσε προγραμματισμένη με εθελοντές που ποδηλάτουν από Κωνσταντινούπολη έως το Ηράκλειο Κρήτης για να μαζέψουν χρήματα για εκατό .

Ο και η ποδηλατική του παρέα «έφαγαν πόρτα» από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και τον τηλεοπτικό τους χρόνο τον καταχράστηκε ένας πολιτικός του εκτός κοινοβουλίου κόμματος της ΔΗΜΑΡ!!!!

Για αυτό έγινε η ανακατανομή των τηλεοπτικών αδειών;
Αυτά είναι τα νέα τηλεοπτικά ήθη;

Τι είναι το «wheeling2help vol 2»

Η δράση άνοιξε αυλαία το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης ξεκίνησε ποδηλατώντας από το Λονδίνο και κατέληξε τον Οκτώβριο στην Αθήνα διασχίζοντας 2,500 χλμ σε 35 ημέρες και περνώντας από 8 χώρες. Στο δρόμο πέραν της συντρόφου στη ζωή και στα ταξείδια Δώρας Μπίτση το γαϊτανάκι της αλληλεγγύης έπιασαν κι άλλοι εθελοντές.

Ο σκοπός τους, ο οποίος και επιτεύχθηκε, ήταν να μαζέψουν χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας». Το ταξείδι τους συνεχίζεται φέτος με το wheeling2help vol 2 με επίκεντρο αυτή τη φορά τα ΑΜΕΑ και στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό το 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων, εκ των οποίων πέντε θα λάβει η κάθε πόλη σταθμός της διαδρομής, προκειμένου να παραχωρηθούν σε παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, όλα θα ξεκινήσουν με το πρώτο πετάλ στις 7 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη και τελικά θα καταλήξουν στις 9 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Σταθμοί τους θα είναι 20 πόλεις όπου θα πραγματοποιηθούν γιορτές εθελοντισμού, αθλητισμού και ευαισθητοποίησης όχι μόνο για τη συγκέντρωση του ποσού των 19.000 ευρώ αλλά και για να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους τα άτομα με αναπηρία. Καθ’ ‘ολη τη διάρκεια του ταξειδιού θα τρέχει διαδικτυακή καμπάνια για την συγκέντρωση των χρημάτων.

Το όνειρό των δύο παιδιών και της υπόλοιπης ομάδας του wheeling2help είναι να γεμίσουν το δισάκι τους όπου κι αν βρεθούν με όσα το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα. Πιο πολύ λαχταρούν βέβαια να βλέπουν παιδικά πρόσωπα να γελούν κόντρα στην μιζέρια και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Μπορείς και εσύ να κάνεις τη δωρεά σου εδώ

Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας στην πλατφόρμα, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός. Απλά θα πρέπει να στείλετε ένα μέιλ και στο el.chrysovergis@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας και το ποσό της κατάθεσης.

Όνομα : Wheeling2help

Aριθμός Λογαριασμού : 0026. 0274.37.0201412163

ΙΒΑΝ : GR7002602740000370201412163

Τράπεζα : Eurobank EFG

Η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη…

Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ όπως και πέρυσι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του wheeling2help, ενώ μέλος της συντακτικής ομάδας τους θα συνοδεύσει τους ποδηλάτες στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.