«Το κανονικό πάρτι στην Προανακριτική θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο» αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του «ΣΤΙΓΜΑ» στα «ΝΕΑ» και συνεχίζει, «οπότε και θα καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, ένα από τα μεγαλά θύματα του παραδικαστικού κυκλώματος που είχε στηθεί από τους μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ στη Δικαιοσύνη, αρχικά με τη λίστα Λαγκάρντ, και εν συνεχεία με ότι τους βρισκόταν πρόχειρο.

Ένα μόνο θα πω: ο κ. Μιωνής είναι ένας άνθρωπος οργανωμένος, σοβαρός και γνωρίζει να παίρνει μέτρα αυτοπροστασίας του -εξού και διασώθηκε από το παραδικαστικό κύκλωμα.

Όχι σαν κάτι άλλους, όπως εγώ, που δεν είχα την πρόνοια, ανυποψίαστος και ευκολόπιστος, να πάρω αμυντικά μέτρα απέναντι στη συμμορία.

Ο κύριος Μιωνής δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και ως εκ τούτου η κατάθεση του στην Προανακριτική την Τετάρτη, μεθαύριο, προοιωνίζεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς διαθέτει στοιχεία για ολόκληρο το παραδικαστικό και τις προβολές του σε διάφορα παρακρατικά μέσα ενημέρωσης, διασυνδεδεμένα με τα δυσώδη υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου…

Θα μπλέξει κόσμος από την κατάθεση του, και δεν λυπάμαι καθόλου για αυτό -κάποια στιγμή πρέπει να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι…».