Πληρωμές αγροτών : , ΕΛΓΑ αποζημιώσεις – Τελευταίες πληρωμές.

Πάνω από 21 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός από 17/09/2020 έως τις 23/09/2020 σε 235.544 δικαιούχους το ποσό των 21.397.238,45 ευρώ.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Οι πληρωμές αφορούν μεταξύ άλλων το καθεστώς της Επιστροφής Δημοσιονομικής Πειθαρχίας για τις αιτήσεις του 2019 και τη μελισσοκομία των νησιών Αιγαίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός ολοκλήρωσε την Τρίτη (22/9) τον υπολογισμό πληρωμής συνολικού ποσού 16.590.634,60 ευρώ για το καθεστώς της Επιστροφής Δημοσιονομικής Πειθαρχίας για τις αιτήσεις του 2019 σε συνολικά 234.344 δικαιούχους παραγωγούς.

Επίσης, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων ολοκλήρωσε τον υπολογισμό πληρωμής που αφορά τη μελισσοκομία των νησιών Αιγαίου ανεβάζοντας έτσι το ποσό των συνολικών πληρωμών στα 16.605.380,07 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά εδώ.

Πληρωμές αγροτών : ΟΠΕΚΕΠΕ , ΕΛΓΑ αποζημιώσεις – Με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες.

Για απερίγραπτη και ασύλληπτη καταστροφή έκανε λόγο ο πρόεδρος του  (www.elga.gr)Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στην ΕΡΤ για την περιοδεία και την αυτοψία που πραγματοποίησε σε πληγείσες περιοχές.

Ο τόνισε ότι τη Δευτέρα θα γίνει μία πρώτη εκτίμηση του κόστους των καταστροφών και της απαιτούμενης δαπάνης για τις αποζημιώσεις,. Η ευρεία σύσκεψη θα γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Την Τρίτη το πρωί θα υποβληθεί το σχετικό αίτημα στον Υπουργό Οικονομικών και η επιχορήγηση θα γίνει από το αποθεματικό της χώρας. Ήδη εκτιμητές του ΕΛΓΑ καταγράφουν τα στοιχεία και από τη Δευτέρα θα ενισχυθούν τα κλιμάκιά τους.

Στόχος, όπως δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος, είναι να αποζημιωθούν το γρηγορότερο, ακόμα και εντός 48ωρου από την έγκριση του αιτήματος της επιχορήγησης από το Υπ. Οικονομικών, οι πληγέντες, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των περιοχών που επλήγησαν, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες.

Εκτύπωση ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ 2020 , Αναδρομικά συνταξιούχων ΔΕΚΟ , ΟΑΕΕ , ΝΑΤ, ΚΕΑ

ΕΝΦΙΑ 2020 ειδοποιητήρια online – Εκτύπωση για εκκαθαριστικό από το taxisnet gsis .gr , Συντάξεις ΝΕΑ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ : Σε εξέλιξη η πληρωμή συντάξεων , ΕΦΚΑ εισφορές , ΟΠΕΚΕΠΕ